Forum WL
Ekstraklasa - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Wątek: Ekstraklasa (/showthread.php?tid=9)

RE: Ekstraklasa - marekst - 12-04-2026

(12-04-2026, 09:10)galis napisał(a): Legia moich marzeń  Big Grin

Jeszcze zapominasz o tym, że gramy z nimi za 2 tygodnie i obawiam się, że papszunek i te kurwy zrobią wszystko aby nam te punkty urwać, to będzie dla nich najważniejszy mecz sezonu, utrzymać się utrzymają, leci termalica, która wczoraj skapitulowała i zamiast wygrać z żydami to dała im 3 punkty, leci niestety Arka oraz pachołki kurwy czyli radomiak.

RE: Ekstraklasa - galis - 12-04-2026

Podałem warunki by tak się stało.
Najważniejsza jest obrona Mistrza I tylko to się liczy! Spadek Widzewa, Legii czy chociaż brak Pucharów dla niej to będą tylko mile dodatki. Dlatego nie chciałem wczoraj zwycięstwa Górnika

RE: Ekstraklasa - marekst - 12-04-2026

Górnik całe siły na PP zrobi, to jest dla nich priorytet, wg mnie nie jest dla nas groźny, to będzie jeden z najciekawszych sezonów w ostatnich latach, walka będzie do końca.

RE: Ekstraklasa - Marcin1984 - 12-04-2026

Legia wczoraj słaba a Górnik fatalny a mimo to ten 1 pkt. zdobyty to jak cud Wink co do wyrównania ligi to na mistrza kilka klubów ma jeszcze szanse, GKS wygrywając dzis z nami ma 3 pkt. straty do nas tfu odpukać w niemalowane, ale takie sa fakty. Po tym co Cracovia ostatnio grała myślałem że Arka to wygra a jednak 2 : 2 .

RE: Ekstraklasa - pacal - 13-04-2026

Arka na wiosnę się zapętliła w cyklu remis-porażka-wygrana, już tak 3 razy.
Teraz zaczęli 4 pętlę remisem z Cracovią, więc można w ciemno obstawiać przegraną z Jagą i wygraną z Piastem.

A tak na serio, to może niech już skończą, bo na mecz z nami w tym cyklu wypada remis...

RE: Ekstraklasa - Skorpion - 14-04-2026

Arka musi wygrać u siebie. I liczyć, że inni nic nie wygrają.

RE: Ekstraklasa - Zabal - 14-04-2026

Nie przypuszczałem że Pogoń tak łatwo sobie poradzi z tym Piastem.

RE: Ekstraklasa - Mosina - 14-04-2026

karny z dupy + koszmarny błąd bramkarza = 2 bramki
strzały 15 do 4 dla Piasta, wielkie szanse 4 do 2
czasami zdarzy się taki "łatwiejszy" mecz - oby limit takowych wyczerpali

RE: Ekstraklasa - rojber - 14-04-2026

Oby ta wygrana ich trochę zluzowała. Gdyby teraz przegrali z Piastem to już wyobrażam sobie mecz z pianą na ryju i ostrym pressingiem. Kupa w majtach wśród naszych obrońców murowana.

RE: Ekstraklasa - marekst - 14-04-2026

A ja mam odwrotne zdanie, ta wygrana doda im właśnie luzu więc na spokojnie będą mogli się na nas przygotowywać. W przypadku przegranej kupa a właściwie paprykarz w majtach byłby murowany Wink

Straszny pesymizm mnie dopadł, ale czuję, że ani ze śledziami nie wygramy ani z kurwami... A te dwa mecze mam wrażenie zadecydują czy obronimy mistrza czy nie (szczególnie komfort psychiczny).