Liczba postów: 140
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
29-10-2024, 11:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2024, 14:38 przez Icek.)
Jagiellonia i Legia ewidentnie mają zwyżkę formy, więc nie przesądzałbym, że to akurat Raków pozostanie bezpośrednio za nami. Oni też wygrywają, ale we Wrocławiu mieli sporo szczęścia, bo gdyby nie indolencja Piaseckiego, to by nawet punktu nie było.
Z drugiej strony Jagiellonia gra z Górnikiem, który też zwyżkuje. Legia natomiast z Widzewem, który w meczu z Górnikiem praktycznie nie istniał.
Najważniejsze jednak będzie w Krakowie. To jednak reszta musi, a nie my..
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 13
Reputacja:
5
Właśnie na to liczę, że taki mecz Legia - Widzew będzie rządził się swoimi prawami. Podobnie w Zabrzu, gdzie Górnik wg mnie ma spore szanse urwać punkty Jagielloni. Czas pokaże, ale to są takie kolejki gdzie jest szansa nadbudować przewagę punktową.
Liczba postów: 458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Ciekawostka z ekstraklasy. Radomiak stracił prawa do swojego herbu i nazwy. Obecnie będzie trwała wojna pomiędzy klubem i byłym właścicielem. Mnie tylko ciekawi kto wyraził kiedyś zgodę na taki ruch.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Papszun musiał być w poprzednim wcieleniu pieprzonym krupierem w Vegas. Co on w tych opoconych dresach nosi - jakieś magnesy na kulki w ruletce? Mam deja vu z ich mistrzowskiego sezonu. Przepychają wszystko.
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Zgadzam się stu procentach z tobą.
Śledziłem wynik w necie i Była 90 min i tak sam do siebie,a przełączę bo srakow zaraz bramkę strzeli
Wszystko jasne,nie mam słów
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
ten karny dla nich chociaż sensowny?
za to Motor dobrze wygląda - oby tego nie zepsuli w 2 połowie
Liczba postów: 4
Reputacja:
1
Karny prawidłowy,idiotyczne zagranie
Śledzie gonią
Liczba postów: 20
Reputacja:
1
Nie wiem czy to ja jestem tak uprzedzony, czy może jednak Legia to jedyny klub w ekstraklasie, gdzie w tv można zobaczyć jej oprawy? U nas zaraz kamera ucieka gdzieś w drugą stronę, pokazują jakieś pierdoły, byle nie pokazać rac czy innego przekazu. A na łazienkowskiej zawsze każda oprawa wyeksponowana.