![]() |
Ekstraklasa - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Ekstraklasa (/showthread.php?tid=9) |
RE: Ekstraklasa - Mosina - 03-11-2024 na Ł3 nawet gdyby zaczęli palić stadion to by pokazywali i zachwycali się jaka super atmosfera. Jestem szczerze zdziwiony że var uznał bramkę, miałem już złe przeczucia ![]() RE: Ekstraklasa - Mosina - 08-11-2024 Pogoń (wreszcie) przegrywa u siebie (czyli więcej niż "nie-wygrywa"), Radomiak miał jeszcze słupek na 0:2, a potem bicie głową w mur i świetne, trzeba to oddać, interwencje ichniego bramkarza, szczególnie w 93 min. Każda passa się kiedyś kończy. Kolejka zaczyna się od porażek gospodarzy, niech i tak będzie z wyjątkiem ostatniego meczu ![]() RE: Ekstraklasa - stachu_27 - 13-11-2024 Jaga remisuje z Rakowem, więc przerwę na reprezentację znowu spędzimy na fotelu lidera z dwoma punktami przewagi ![]() RE: Ekstraklasa - Mosina - 23-11-2024 nie rozumiem, albo Magiera jest takim sobie trenerem z furą szczęścia albo efekt miotły jak zwykle zadziałał. Śląsk grał super zawody, przy stanie 2:1 miał lepsze liczby, i wyglądali konkretniej w swoich atakach, Jaga jakby nie wierzyła że może im się stać krzywda i że wyglądali jakby zwycięstwo im się należało. remis to sprawiedliwy wynik i oczywiście, dobry dla nas ![]() RE: Ekstraklasa - stachu_27 - 23-11-2024 (23-11-2024, 00:02)Mosina napisał(a): nie rozumiem, albo Magiera jest takim sobie trenerem z furą szczęścia albo efekt miotły jak zwykle zadziałał. Śląsk grał super zawody, przy stanie 2:1 miał lepsze liczby, i wyglądali konkretniej w swoich atakach, Jaga jakby nie wierzyła że może im się stać krzywda i że wyglądali jakby zwycięstwo im się należało. remis to sprawiedliwy wynik i oczywiście, dobry dla nas Myślę, że to zarówno efekt nowej miotły, jak i to, że Magiera miał też dużo szczęścia w poprzednim sezonie. Wiele zwycięstw Śląska było na styk, bardzo dużo bramek nastrzelał Exposito oraz obrona była w dobrej formie. Teraz już nie ma Exposito i obrony, a także Magiery ![]() RE: Ekstraklasa - Lewut - 24-11-2024 Wydaje się, że Cracovia została dzisiaj ewidentnie skrzywdzona, nie otrzymując w doliczonym czasie karnego za zagranie ręką Wszołka. Ciekaw jestem interpretacji w jutrzejszej Lidze+ Extra. RE: Ekstraklasa - Mosina - 24-11-2024 W dzisiejszej liga+ mówią że ewidentny karny. W sieci kibice ukochanej uważają że Wszołek dotknął piłki ale przecież ona nie leciała do bramki ? Lasyk i jemu podobni kompletnie odklejeni bo pewnie naprawdę w to wierzą RE: Ekstraklasa - Lucyferek - 24-11-2024 Raków z Koroną ktos oglądał? Chyba natura przywraca wszystko do zera, raz dało, to dziś im zabrało. Nie oglądałem, ale z wyniku bardzo się cieszę, dobra dla nas kolejka. RE: Ekstraklasa - Mosina - 24-11-2024 Kolejka prawie idealna. Do ideału zabrakło remisu Legii. Ale i tak po dwa pkt tracą Jaga i Raków. Oglądałem : Raków strzelił gola fuksem (rykoszet) a później nic się nie działo. Mecz przerywania akcji, to możesz sobie wyobrazić. Raków myślał że dowiezie ale nie dowiózł. Aaa i jeszcze Koroniarz mógł być na małym spalonym ale na szczęście nie był ![]() RE: Ekstraklasa - rojber - 25-11-2024 Drugi mecz z rzędu gdzie papszuny tracą bramkę w końcówce meczu. Karta szczęścia się odwróciła, bardzo dobrze. |