Forum WL
Pogłoski transfefowe 2025 - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Wątek: Pogłoski transfefowe 2025 (/showthread.php?tid=104)

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - m94g - 31-05-2025

Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Róża - 31-05-2025

(31-05-2025, 12:15)m94g napisał(a): Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.

Początki Gumy w seniorskiej to była właśnie lewa obrona, gdzieś tak w okolicach ostatniej wygranej w SP ze szmacianką. Ale jak teraz by wyglądał, to ciężko stwierdzić.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - joseph - 31-05-2025

O, nie wiedziałem, że zaczynał na lewej. Piłkarsko, prędzej czy później by dojechał, tylko jak u niego wygląda na ten moment karta zdrowia.
BTW: oczami wyobraźni widzę powtórkę z rozrywki, czyli filmik, w którym stary Gumnego zachęca: Synuś, pokop trochę i pokaż, że nie jesteś żaden Dagerstal czy inny połamaniec.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Skorpion - 31-05-2025

Ktoś napiszę coś więcej jak mu szło w ostatnim sezonie w Niemczech?

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Antonio - 31-05-2025

(31-05-2025, 12:15)m94g napisał(a): Ten Gumny w przypadku braku wykupu Carstensena to nie jest taki zły pomysł, na Ekstraklasę śmiało nam wystarczy. Tylko, że jak dla mnie taki transfer ma sens dopiero w momencie gdy najpierw zakontraktujemy kozaka na lewą obronę, załatwimy porządnego zmiennika dla Ishaka, który będzie mocno na niego napierał i gdy padnie informacja, że Sousa jeszcze zostaje lub mamy jakąś inną mocną alternatywę na jego miejsce.

Czyli Gumny ma czekać na lewego obrońcę, napastnika oraz co z Sousą?

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Skorpion - 01-06-2025

Chodzą ploty o 2 milionach za Rasmusa (po za zasięgiem podobno co jest niepokojące jak dla mnie) czyli pewnie Gumny jako rezerwa dla Joela.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - m94g - 01-06-2025

(31-05-2025, 16:34)Antonio napisał(a):

Czyli Gumny ma czekać na lewego obrońcę, napastnika oraz co z Sousą?

Dokładnie tak. Bo jeśli ma przyjść najpierw Gumny i w zamian za to jakiś słabszy lewy obrońca zamiast do 1 składu to na zmiennika Gurgula lub jakaś kolejna pokraka do ataku to ja wolę poczekać z tym Gumnym, aż załatwimy najpierw bardziej priorytetowe i jakościowe transfery.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Pinkin - 01-06-2025

@Skorpion
Co jest niepokojące w tym, że nie chcą wydać 2mln na potencjalnie rezerwowego prawego obrońcę?
Serio nie mamy większych potrzeb? Fajnie gdyby Rasmus został, ale nie za takie bejmy.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - Skorpion - 01-06-2025

Niepokojące jest to, że klub zarobił worek siana a w perspektywie ma kolejne miliony i transfer za 2 miliony to nie.. za dużo.
Chyba, że chodzi tylko o Rasmusa.

RE: Pogłoski transfefowe 2025 - hif - 01-06-2025

No oczywiście, że chodzi o Rasmusa, czyli drugiego PO. Wolą wydać duże pieniądze na inne wzmocnienia, nie dziwię im się.