Liczba postów: 791
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Nie chcę spamować w innych tematach wiec pozwolę sobie założyć tutaj.
A więc było mówione, że szukamy napastnika i na radarze był Kallman z Cracovii. Podobno zainteresowanym jest nim także Raków więc w sumie będzie ciekawa rozgrywka.
Liczba postów: 347
Liczba wątków: 15
Reputacja:
7
Raków już zimą robił podejście pod niego i pocałował klamkę. Nie wydaje mi się by gość pozostał w ekstraklasie.
Reputacja:
6
Żebyśmy się nie zdziwili nasi też coś próbowali ale pewnie obecnie raczej się nie uda. Choć taki transfer dałby nam spokój w ataku.
Liczba postów: 426
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
Pamietajmy ze teraz Widzew tez może się włączyć do transferów wewnętrznych. A my w Pl nie bierzemy zawodników przecież …
Reputacja:
6
Widzewa oczywiście należy się obawiać (oczywiście jeśli to nie kolejne pitolenie właściciela) ale pamiętajmy, że tak są takie dziury w składzie, że najpierw to by musieli wydać z 15 milionów Euro żeby do Nas doskoczyć. Co nie zmienia faktu, że będziemy odczuwać ich oddech na plecach.
Raków wykupuje tego swojego napastnika za milion euro.
U nas zapewne odchodzi Carstersen i zapewne Sousa.
W przyszłym sezonie na ławce na za Bednarka usiąść Bąkowski.
Liczba postów: 205
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
Niejaki Elias Barsoum ponoć na celowniku Lecha. Młody noname - całe 3 mecze na najwyższym poziomie w Szwecji, Fiabema flavour. Ostatnie okienko jednak pokazało, że "zainteresowanie ze strony czołowych drużyn Ekstraklasy" służy często do negocjacji lepszych kontraktów (a Barsoum ponoć ma niezłe wejście do najwyższej szwedzkiej ligi).
Zakładając, że jest w tym newsie ziarno prawdy - to środkowy pomocnik próbowany na skrzydłach, i na "10". Zabezpieczenie na wypadek transferu Kozubala to jedna z interpretacji takiego ruchu, ale nam jest potrzebne pogłębienie składu w środku pomocy. Zastanawiam się, czy jednak nie potrzebujemy kogoś bardziej defensywnego, ale mając Gisliego i Dudka może faktycznie lepiej szukać jakiegoś uniwersalnego środkowego pomocnika z inklinacjami ofensywnymi.
Liczba postów: 205
Reputacja:
6
Wg kkslech.com - po sezonie pożegnamy Hoticia i Pingota. Ja mam jakieś mieszane odczucia co do Bośniaka, jednak nie potrafię zapomnieć jego doskonałej momentami dyspozycji. Faktem jednak jest, że jemu od początku brakowało szybkości.
Liczba postów: 17
Reputacja:
1
16-04-2025, 18:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2025, 18:08 przez WaNiA.)
Hotić nie pasuje do Lecha....ostatni dobry mecz zagrał w Mielcu, sporo kontuzji, trochę fochów...nie daje w zasadzie nic. Czas się z nim pożegnać. Lista odejść zapewne nie zatrzyma się na tych dwóch nazwiskach które podałeś wyżej.
Reputacja:
6
Hotic chociaż raz coś pokazał. Fiabema, Hofman to są piłkarze do odstrzelenia.