![]() |
|
Ligi zagraniczne - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Ligi zagraniczne (/showthread.php?tid=148) |
RE: Ligi zagraniczne - marekst - 03-05-2026 Nie mów, że oglądasz? ![]() ![]() A skoro temat odkopałeś, jak dziś Real nie wygra to Barcelona mistrzem Hiszpanii, natomiast we Włoszech w chuja zagrało Napoli więc Inter jak dziś nie przegra to też jest mistrzem Włoch. W Niemczech wiadomo Bayern, Schalke wraca do Bundesligi W Anglii arcyciekawie, osobiście wolę aby City wygrało i aby Arsenal kolejny raz się zesrał. RE: Ligi zagraniczne - strzelisty jupiter - 03-05-2026 Ja to napisałem z punktu widzenia ewentualnego rozstawienia Lecha w ostatniej rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów, a nie żebyś tu podawał jakieś śmieszne rozstrzygnięcia w niszowych ligach europejskich.
RE: Ligi zagraniczne - galis - 04-05-2026 Hearts odrobiło straty i wygrali z Rangersami a Mitjyland tylko zremisowało i wciąż jest drugie. Nie chcę zapeszyć ale to się może udać RE: Ligi zagraniczne - Onufry - 04-05-2026 I jeszcze LASK wygrał z Rapidem.
RE: Ligi zagraniczne - galis - 10-05-2026 Aarhus Mistrzem Danii, Lask wystarczy że nie przegra u siebie z Austrią. Gyor i Hearts liderują - wystarczy że jeden z nich zostanie Mistrzem i mamy rozstawienie w play-off LM RE: Ligi zagraniczne - marekst - 10-05-2026 Na Hearts raczej nie ma co liczyć, dzisiaj w arcyważnym meczu Celtic rozjebał Rangers 3-1 i zbliżył się do nich na 1 punkt a w ostatnim meczu ich sezonu właśnie jest mecz Celtic - Hearts, zostały w sumie 2 kolejki. RE: Ligi zagraniczne - galis - 10-05-2026 Zostają jeszcze Bracia Węgrzy. Dziś AEK pokonując Panathinaikos umocnił się w drodze do Mistrza. Okrutnie się jaram tym rozstawieniem w Q4 - wiem, trzeba tam jeszcze dotrzeć ale mam takie wewnętrzne przekonanie ze LM teraz albo jeszcze długo nie. RE: Ligi zagraniczne - rojber - 10-05-2026 Informują, że Lech w przypadku MP będzie rozstawiony w IV rundzie el. LM. RE: Ligi zagraniczne - Onufry - 10-05-2026 A w Holandii na kolejkę przed końcem Twente Broma na 3. miejscu dającym eliminacje LM. Niestety w ostatniej kolejce jadą do Eindhoven na mecz z PSV, więc raczej niewielkie szanse, że utrzymają tę pozycję. RE: Ligi zagraniczne - Kris - 10-05-2026 (10-05-2026, 20:51)rojber napisał(a): Informują, że Lech w przypadku MP będzie rozstawiony w IV rundzie el. LM. Niestety, jest to kompletna bzdura powielana przez portale ogólnosportowe. Jest dobrze, ale nadal może się wszystko wysypać. Patrzymy jeszcze na: -Węgry (nie może wygrać Ferencvaros) -Izrael (nie może wygrać Maccabi) - tu jest ekstremalnie blisko realizacji celu, tylko jakiś cud mógłby dać mistrza Maccabi -Szkocja (musi wygrać Hearts) -Austria (musi wygrać LASK) Minimum trzy z tych czterech założeń musi się zrealizować żebyśmy mieli rozstawienie w Q4. Za tydzień powinno już być wszystko jasne. |