Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ligi zagraniczne
Tryb drzewa
Przydałby się chyba jakiś temat zbiorczy na wszystkie ligi europejskie, nie ma sensu dzielić na pojedyncze tematy, przynajmniej tutaj może będzie ruch.

Liga angielska:
start - 15 sierpnia

Liga włoska:
start - 23 sierpnia

Liga hiszpańska:
start - 15 sierpnia

Liga niemiecka: 
start - 22 sierpnia

Liga francuska:
start - 15 sierpnia

Liga polska, liga angielska - Canal+ 
liga niemiecka, włoska francuska - Eleven
liga hiszpańska - głównie Eleven, część Canal+

Odpowiedz
A propos lig zagranicznych, dla zainteresowanych - jutro do sprzedaży trafi skarb kibica lig zagranicznych od Przeglądu Sportowego

Odpowiedz
Wiadomo może, w którym pakiecie Canal+ będzie dostępna liga angielska? Tym Extra?

Dobra, patrzę na program 1. kolejki i wszystko w tym zamkniętych kanałach. Więc mam inne pytanie. Jestem Klientem Play (dawne UPC). Mam umowę z listopada 2021 (Hit Mikołajka). I mam tam m.in. Canal+ Prestige. Czy mogę wypowiedzieć tylko ten pakiet, nie tracąc ulg na pozostałe usługi?

Odpowiedz
Liverpool od wielu lat poszukuje transferów z Bundesligi. Tegoroczny zaciąg we wczorajszym meczu The Reds z Bournemouth wypadł średnio. Co prawda Hugo Ekitiké zdobył bramkę i zaliczył asystę, ale Frimpong i Wirtz potrzebują czasu na zgranie. No i jest niezawodny Salah...

Odpowiedz
Wydaję mi duet, że Ekitike szybko się wkomponuje (jeszcze jak wezmą Isaka), a obawy mam do Wirtza.

Wydaje mi się, że mocne będzie City, wyjdzie kunszt Pepa. Było City bez napastnika, potem stworzył potwora z Haalandem, a teraz trzeba żyć bez KdB i Rodriego. Reijnders moze być kozakiem.

Czekamy na dzisiejszy klasykę, czy szybko nadzieję w Manchesterze zostaną ugaszone?

Odpowiedz
A w LaLiga bez rewelacji, Barca 3-1, dwie czerwone mallorki i brutalny faul Raphinhi, ale już bez czerwonej

A dzisiaj Espanyol - Atletico

Odpowiedz
Nie widzę odpowiedniego tematu więc tutaj. Superbet ma promocję z partnerami m.in. z meczyki.pl Rejestrując u nich nowe konto z kodem partnera i dokonując wpłaty na 40 pln otrzymuje się voucher na Canal+ Sport Extra na 3 miesiące za free. Po trzech miesiącach jest normalna opłata 69 pln / miesiąc, ale można w każdej chwili zrezygnować.

Odpowiedz
To warto poczekać aż ruszy LM i wtedy wykupić. W ogóle ja mam w Inea z pakietem c+ i w zeszłym sezonie liga angielska leciała na canal sport a teraz tylko na sport extra.

Odpowiedz
Ale promocja jest ograniczona do wyczerpania.. Z resztą na meczykach już nie ma żadnych info, więc nie wiem, czy u nich już nie wyczerpali kodów. Ale jak wczoraj wbijałem w google, to mi inne strony partnerskie wyskakiwały z aktywnymi linkami.

Wypowiedziałem właśnie z tego powodu pakiet Canal+ w Playu (dawna UPC), bo zostałem bez LM i ligi angielskiej, a opłata się nie zmniejszyła. I tak miałem brać ten pakiet bezpośrednio w Canal+, więc skorzystałem. Za 3 miechy musiałbym dać 198 pln, a mam free... A podejrzewam, że Canl+ prędzej czy później rzuci jakieś promocje jak niedawno, gdzie oferowali ten pakiet za 45 PLN miesiąc, przy umowie chyba rocznej

Odpowiedz
Ładnie wczoraj Atletico rozjebało Real, coś mi się wydaje, że tam pójdzie szybka zmiana trenera, chyba ten kolorowy zespół nie wytrzyma pod batem Alonso, chyba tam po prostu nikt nie chce umierać za tego trenera.

Dzisiaj prócz ekstraklasy to chyba tylko Milan - Napoli godne obejrzenia.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości