Liczba postów: 131
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Przydałby się chyba jakiś temat zbiorczy na wszystkie ligi europejskie, nie ma sensu dzielić na pojedyncze tematy, przynajmniej tutaj może będzie ruch.
Liga angielska:
start - 15 sierpnia
Liga włoska:
start - 23 sierpnia
Liga hiszpańska:
start - 15 sierpnia
Liga niemiecka:
start - 22 sierpnia
Liga francuska:
start - 15 sierpnia
Liga polska, liga angielska - Canal+
liga niemiecka, włoska francuska - Eleven
liga hiszpańska - głównie Eleven, część Canal+
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 11
Reputacja:
3
A propos lig zagranicznych, dla zainteresowanych - jutro do sprzedaży trafi skarb kibica lig zagranicznych od Przeglądu Sportowego
Liczba postów: 542
Liczba wątków: 0
Reputacja:
24
13-08-2025, 11:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2025, 11:18 przez Icek.)
Wiadomo może, w którym pakiecie Canal+ będzie dostępna liga angielska? Tym Extra?
Dobra, patrzę na program 1. kolejki i wszystko w tym zamkniętych kanałach. Więc mam inne pytanie. Jestem Klientem Play (dawne UPC). Mam umowę z listopada 2021 (Hit Mikołajka). I mam tam m.in. Canal+ Prestige. Czy mogę wypowiedzieć tylko ten pakiet, nie tracąc ulg na pozostałe usługi?
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Liverpool od wielu lat poszukuje transferów z Bundesligi. Tegoroczny zaciąg we wczorajszym meczu The Reds z Bournemouth wypadł średnio. Co prawda Hugo Ekitiké zdobył bramkę i zaliczył asystę, ale Frimpong i Wirtz potrzebują czasu na zgranie. No i jest niezawodny Salah...
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 3
Reputacja:
8
Wydaję mi duet, że Ekitike szybko się wkomponuje (jeszcze jak wezmą Isaka), a obawy mam do Wirtza.
Wydaje mi się, że mocne będzie City, wyjdzie kunszt Pepa. Było City bez napastnika, potem stworzył potwora z Haalandem, a teraz trzeba żyć bez KdB i Rodriego. Reijnders moze być kozakiem.
Czekamy na dzisiejszy klasykę, czy szybko nadzieję w Manchesterze zostaną ugaszone?
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 11
Reputacja:
3
A w LaLiga bez rewelacji, Barca 3-1, dwie czerwone mallorki i brutalny faul Raphinhi, ale już bez czerwonej
A dzisiaj Espanyol - Atletico
Reputacja:
24
Nie widzę odpowiedniego tematu więc tutaj. Superbet ma promocję z partnerami m.in. z meczyki.pl Rejestrując u nich nowe konto z kodem partnera i dokonując wpłaty na 40 pln otrzymuje się voucher na Canal+ Sport Extra na 3 miesiące za free. Po trzech miesiącach jest normalna opłata 69 pln / miesiąc, ale można w każdej chwili zrezygnować.
Liczba postów: 276
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
To warto poczekać aż ruszy LM i wtedy wykupić. W ogóle ja mam w Inea z pakietem c+ i w zeszłym sezonie liga angielska leciała na canal sport a teraz tylko na sport extra.
Reputacja:
24
Ale promocja jest ograniczona do wyczerpania.. Z resztą na meczykach już nie ma żadnych info, więc nie wiem, czy u nich już nie wyczerpali kodów. Ale jak wczoraj wbijałem w google, to mi inne strony partnerskie wyskakiwały z aktywnymi linkami.
Wypowiedziałem właśnie z tego powodu pakiet Canal+ w Playu (dawna UPC), bo zostałem bez LM i ligi angielskiej, a opłata się nie zmniejszyła. I tak miałem brać ten pakiet bezpośrednio w Canal+, więc skorzystałem. Za 3 miechy musiałbym dać 198 pln, a mam free... A podejrzewam, że Canl+ prędzej czy później rzuci jakieś promocje jak niedawno, gdzie oferowali ten pakiet za 45 PLN miesiąc, przy umowie chyba rocznej