![]() |
Doping - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Kibole (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Doping (/showthread.php?tid=26) |
RE: Doping - Desre - 19-08-2025 Mecz z klubem z Inslandii doping był naprawdę konkret. Kotara przypomniał o tym co napisałem na tutaj żeby trzymać łapę w górze podczas śpiewania bo daje to efekt wizualny i trzyma rytm.. niestety ten jeden mecz było spoko i później każdy już miał w chuju. I też mecz z crveną to poprostu ciary momentami - nie pamiętam żeby w historii nowego stadionu był głośniejszy moment niż w 1 połowie. A jeśli chodzi o mecz z Górnikiem czy Koroną to nie będę się wypowiadał nawet - piknik przez P. A co do barw i czarnych koszulek nie Lechowych to jak mają ludzie na serio się tego trzymać jak na podeście jest czarna koszulka Palestyny. Wiadomo że są równi i równiejsi na trybunach ale bez przesady.. jesteśmy na meczu Lecha i jeżeli to będzie wyglądało tak że Malan co mecz przypomina o barwach i o tych czarnych koszulkach a w tym czasie za jego plecami na podest wchodzi czarna Palestine to wygląda to nie poważnie. Więc nie dziwcie się że ludzie przychodzą w anty wrwe itd. I tak na koniec czysto do dopingu. Cieszmy się tymi meczami, śpiewajmy z polotem bo to my jesteśmy większą częścią gry niż piłkarze.Dzisiaj to trochę wszystko zboczyło na inne tory niż kilka/kilkanascie lat temu.. Doping zależy od akcji bramkowych.. od piłkarzy najemników którzy mają nas w chuju jak Sousa. A kiedyś przychodziło się na tą trybunę DLA NAS SAMYCH, dla ultrasów dla bębnów dla reprezentowania Lecha. Pamiętam kiedyś mecze ze Śląskiem 0 3 w pizdę rok - 2012 a to był najlepszy mecz w moim życiu, dla większości to pewnie będzie mecz z city itd. Spoko ale musimy pamiętać że w pierwszej kolejności powinniśmy skupiać się na głośnym śpiewie i atmosferze wokół nas. Tak często o tym myślę gdy śpiewamy „ Niebieski z białym ” dobra dosyć lektury ? RE: Doping - m94g - 20-08-2025 Patrząc czasami wokół siebie co się dzieje w kotle to wydaje mi się, że często niektóre przyśpiewki są po prostu zbyt długo intonowane, małolaci 3-4 razy zaśpiewają to samo ale za 4, 5, 6 razem już im się nie chce i zaczynają z powrotem śpiewać dopiero jak wleci kolejna przyśpiewka, szybko się nudzą. RE: Doping - Radziu98 - 22-08-2025 Ktoś może mi powiedzieć jak wielkim hipokrytą jest Malan? Wyrzuca ludzi na inne trybuny/piętra za brak odpowiedniego koloru koszulki a jego przydupas na podeście stoi w ciemnej koszulce? I to jeszcze nie wszystkich, każdy lepiej zbudowany mógł sobie zostać, a młodzi od razu won ![]() Z całym szacunkiem ale jak każdy to każdy. Bez względu na to kim się tam jest. RE: Doping - mikomik13 - 22-08-2025 (22-08-2025, 18:15)Radziu98 napisał(a): Ktoś może mi powiedzieć jak wielkim hipokrytą jest Malan? Dziwne to z jego strony, najpierw mówi: "nie obchodzi mnie ile macie wyjazdów ile macie meczów u siebie kazdy jest równy i tak samo musi zapier*alać z dopingiem." Jeśli kazdy jest równy to koszulki tez każdego dotyczą. Info z forum dociera do niego może coś sie zmieni i a jak nie to i tak lecimy swoje i widzimy sie na meczu z żydzewem RE: Doping - Luqu - 28-08-2025 Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! ![]() ![]() RE: Doping - Janiko - 28-08-2025 (28-08-2025, 20:25)Luqu napisał(a): Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! Aż tak się nie wsłuchałem, ogarnąłeś tekst mniej więcej? RE: Doping - Luqu - 28-08-2025 (28-08-2025, 20:33)Janiko napisał(a):(28-08-2025, 20:25)Luqu napisał(a): Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! Fiabema gol, Fiabema gol, jak tak dalej będziesz grał ligę mistrzów będziesz miał RE: Doping - Kuba1922 - 28-08-2025 Oglądałem mecz w tv, ale doping to był jakiś rozpierdol! Brawo Wiara! Oby tak dalej. A warto przypomnieć że wynik dziś nie za bardzo korzystny dla nas RE: Doping - Mosina - 31-08-2025 troche słabo że pozwalamy takiemu Widzewowi zaistnieć z dopingiem na 5-10 min przed rozpoczęciem meczu. przecież wiemy jak nakręcić doping, robimy to pucharach więc nie rozumiem tego co Kocioł zapodawał dziś. i drugie przemyślenie, na puchary mówi się że przychodzi dużo innego typu kibiców, tacy od przypadku, dopełniający frekwencję, bo Europa, bo Crvena, itd. Tymczasem doping na Czapczyka dziś żenujący i dużo gorszy niż w środku tygodnia. rozumiem że przyszli Ci prawdziwsi... RE: Doping - kinki82 - 01-09-2025 Słabe to było podziękowania dla Fiabemy po meczu |