Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Filip Jagiełło nie żałuje. Murawski z Salamonem również.

Odpowiedz
Właśnie o tym mówię. Żeby to nie było dopiero wtedy gdy już nawet któraś tam liga Turecka Cię nie chce

Odpowiedz
Wszystko i tak zależy od tego, co piłkarz ma w głowie, czy tam od charakteru. Niektórzy zejdą z oczekiwań finansowych a w zamian mogą mieć fajną przygodę w karierze a na innych nie zadziała ani możliwość walki o tytuł czy o awans do LM. Byle męczyć bułę za Odrą.

Odpowiedz
Pytanie jakie oferty taki Karol dostał. Myślę, że jakby faktycznie przyszedł i Reca i Karol to byłby to znak dla całej ligi i innych piłkarzy gdzie się znajdujemy.

Odpowiedz
Nie no, jakby Karol wrócił to byłby jeden z najciekawszych powrotów do polskiej ligi. Co by nie mówić, to nie licząc ścisłego topu Polaków, to jedna z najbardziej udanych karier zagranicznych. Blisko 300 meczów w Serie A i w Pucharze Włoch, blisko 50 meczów w kadrze (oczywiście, w reprezentacji nigdy nie odegrał znaczącej roli), praktycznie bez kontuzji przez te 9 lat od wyjazdu. A teraz gość ma trzy dychy na karku i jest w sile wieku i pewnie spokojnie przez 3-4 sezony może stanowić o sile Lecha. Dla mnie to brakujący element układanki. Big Grin Niemniej, ciężko, ciężko, ale jakby weszło to byłaby wisienka na torcie.

Odpowiedz
Na ten moment powinniśmy w trybie natychmiastowym przełożyć 3 kolejkę ligową i jeśli jakimś cudem zagramy w play-off do jakiegoś pucharu to również i 4 kolejka powinna iść w odstawkę, żeby dać czas kontuzjowanym do powrotu na boisko.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Zdecydowanie należy przekładać, mam nadzieję, że ta wypowiedź trenera o braku planów do przekładania to była czysta kurtuazja (chociaż nie wiem komu miałaby służyć).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości