Tak jak kolega wyżej, z każdym niedokładnym podaniem, z każdą spieprzoną prostą piłką robiło się coraz bardziej niesmacznie.
Nie wiem jakie xG / xGOT mieliśmy, ale:
- nie możemy być tak nieskuteczni
- nie możemy rozgrywać wszystkiego na jeden sposób
- nie możemy grać całego meczu tempem jednostajnym
- nie możemy tak niedokładnie podawać prostych piłek
Fajnie że czasem próbowali magii, ale jak po raz trzeci w prostej sytuacji zamiast wybrać oczywiste, proste, skuteczne zagranie które wyprowadzi kolegę 1:1, to Palma próbuje piętką (niecelnie) odegrać do Rodrigueza, zamiast przyjąć i wystawić na czyste wyjście, to mi się ulało.
Środek pola bardzo przeciętnie. Murawski wiecznie spóźniony, zwalniający grę, kolejny mecz z głupią kartką.
Kozubal, Rodri i paru innych dużo błędów i bardzo mało pewności siebie w wykończeniu i grze do przodu.
Brak decyzji o strzale, albo jakieś kulanki do bramkarza. Sayyad musi taką setkę skończyć.
Brak pomysłu na stworzenie zagrożenia gdy 2x graliśmy 11 na 10 przez minutę jest zatrważający.
Nie wiem jakie xG / xGOT mieliśmy, ale:
- nie możemy być tak nieskuteczni
- nie możemy rozgrywać wszystkiego na jeden sposób
- nie możemy grać całego meczu tempem jednostajnym
- nie możemy tak niedokładnie podawać prostych piłek
Fajnie że czasem próbowali magii, ale jak po raz trzeci w prostej sytuacji zamiast wybrać oczywiste, proste, skuteczne zagranie które wyprowadzi kolegę 1:1, to Palma próbuje piętką (niecelnie) odegrać do Rodrigueza, zamiast przyjąć i wystawić na czyste wyjście, to mi się ulało.
Środek pola bardzo przeciętnie. Murawski wiecznie spóźniony, zwalniający grę, kolejny mecz z głupią kartką.
Kozubal, Rodri i paru innych dużo błędów i bardzo mało pewności siebie w wykończeniu i grze do przodu.
Brak decyzji o strzale, albo jakieś kulanki do bramkarza. Sayyad musi taką setkę skończyć.
Brak pomysłu na stworzenie zagrożenia gdy 2x graliśmy 11 na 10 przez minutę jest zatrważający.

Zresztą w pierwszym meczu z Aarhus pokazał to samo. W rewanżu również jako jedyny coś próbował. Po prostu jest w formie, Niels widzi to podobnie bo gra wszystko. W przeciwieństwie do rotowanego już kilkukrotnie Palmy.