Liczba postów: 367
Liczba wątków: 5
Reputacja:
7
03-08-2026, 11:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2026, 11:17 przez rojber.)
W poprzednim tygodniu pożegnaliśmy się z Ligą Mistrzów, marzenia o grze w tych elitarnych rozgrywkach musimy odłożyć na kolejny rok ale jeśli chcemy się rozwijać musimy zagrać chociaż w Lidze Europy, byłby to krok do przodu względem poprzednich lat. Faza play-off jest na wyciągnięcie ręki.
Przeciwnik mało atrakcyjny, bilety idą bardzo słabo.
Musimy zrobić swoje i zamknąć dwumecz już w pierwszym spotkaniu.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 989
Liczba wątków: 3
Reputacja:
33
A wiadomo czy będzie dostępny już Bengtsson?
Liczba postów: 920
Liczba wątków: 1
Reputacja:
38
Jak widzę na forum stabilnie. Od ściany do ściany. Teraz jest fala "jesteśmy na poziomie dolnych rejonów III ligi".
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Stan biletów adekwatny do wypowiedzi piłkarzy po środzie. Bym zapomniał, nie było ich.
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Szacun dla tych którym się chce oglądać występy tych ,, piłkarzy " po zeszłej środzie. Tam nawet nie było chwili refleksji wyjścia do ludzi i powiedzenia sorry zjebalismy. Nic.. klub to samo bilety po chuj wie ile po zeszłej środzie i już usłużne konta na x marudzą że tak mało sprzedanych. Teraz już bez różnicy gdzie zagramy różnice są małe (według rozpiski szanownych kolegów z forum) także jak dla mnie finał LKE tylko może zmazać ta hańbę.
Liczba postów: 933
Liczba wątków: 0
Reputacja:
38
Ja się wstrzymam do następnego czwartku z oceną, czy podział dobry, czy zły. Przestrzegam przed lekceważeniem Farerów. Przejrzałem ich występy z ostatnich 3-4 sezonów. Ani razu nie zaliczyli wpierdolu. Przechodzili drużyny serbskie, szwedzkie, po dogrywce odpadali z Molde, potrafili wygrać z Malmoe no i grali w fazie grupowej LKE, gdzie potrafili wygrać z Olimpią Ljubjana, albo zremisować z Lille.