Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 1.59
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Doping
Tryb drzewa
Mecz z klubem z Inslandii doping był naprawdę konkret. Kotara przypomniał o tym co napisałem na tutaj żeby trzymać łapę w górze podczas śpiewania bo daje to efekt wizualny i trzyma rytm.. niestety ten jeden mecz było spoko i później każdy już miał w chuju. I też mecz z crveną to poprostu ciary momentami - nie pamiętam żeby w historii nowego stadionu był głośniejszy moment niż w 1 połowie. A jeśli chodzi o mecz z Górnikiem czy Koroną to nie będę się wypowiadał nawet - piknik przez P. A co do barw i czarnych koszulek nie Lechowych to jak mają ludzie na serio się tego trzymać jak na podeście jest czarna koszulka Palestyny. Wiadomo że są równi i równiejsi na trybunach ale bez przesady.. jesteśmy na meczu Lecha i jeżeli to będzie wyglądało tak że Malan co mecz przypomina o barwach i o tych czarnych koszulkach a w tym czasie za jego plecami na podest wchodzi czarna Palestine to wygląda to nie poważnie. Więc nie dziwcie się że ludzie przychodzą w anty wrwe itd. I tak na koniec czysto do dopingu. Cieszmy się tymi meczami, śpiewajmy z polotem bo to my jesteśmy większą częścią gry niż piłkarze.Dzisiaj to trochę wszystko zboczyło na inne tory niż kilka/kilkanascie lat temu.. Doping zależy od akcji bramkowych.. od piłkarzy najemników którzy mają nas w chuju jak Sousa. A kiedyś przychodziło się na tą trybunę DLA NAS SAMYCH, dla ultrasów dla bębnów dla reprezentowania Lecha. Pamiętam kiedyś mecze ze Śląskiem 0 3 w pizdę rok - 2012 a to był najlepszy mecz w moim życiu, dla większości to pewnie będzie mecz z city itd. Spoko ale musimy pamiętać że w pierwszej kolejności powinniśmy skupiać się na głośnym śpiewie i atmosferze wokół nas. Tak często o tym myślę gdy śpiewamy „ Niebieski z białym ” dobra dosyć lektury ?

Odpowiedz
Patrząc czasami wokół siebie co się dzieje w kotle to wydaje mi się, że często niektóre przyśpiewki są po prostu zbyt długo intonowane, małolaci 3-4 razy zaśpiewają to samo ale za 4, 5, 6 razem już im się nie chce i zaczynają z powrotem śpiewać dopiero jak wleci kolejna przyśpiewka, szybko się nudzą.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ktoś może mi powiedzieć jak wielkim hipokrytą jest Malan?
Wyrzuca ludzi na inne trybuny/piętra za brak odpowiedniego koloru koszulki a jego przydupas na podeście stoi w ciemnej koszulce? I to jeszcze nie wszystkich, każdy lepiej zbudowany mógł sobie zostać, a młodzi od razu won Big Grin
Z całym szacunkiem ale jak każdy to każdy. Bez względu na to kim się tam jest.

Odpowiedz
(22-08-2025, 18:15)Radziu98 napisał(a): Ktoś może mi powiedzieć jak wielkim hipokrytą jest Malan?
Wyrzuca ludzi na inne trybuny/piętra za brak odpowiedniego koloru koszulki a jego przydupas na podeście stoi w ciemnej koszulce? I to jeszcze nie wszystkich, każdy lepiej zbudowany mógł sobie zostać, a młodzi od razu won Big Grin
Z całym szacunkiem ale jak każdy to każdy. Bez względu na to kim się tam jest.

Dziwne to z jego strony, najpierw mówi: "nie obchodzi mnie ile macie wyjazdów ile macie meczów u siebie kazdy jest równy i tak samo musi zapier*alać z dopingiem." Jeśli kazdy jest równy to koszulki tez każdego dotyczą. Info z forum dociera do niego może coś sie zmieni i a jak nie to i tak lecimy swoje i widzimy sie na meczu z żydzewem

Odpowiedz
Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! Big Grin Pozdro dla wyjazdowiczów Smile

Odpowiedz
(28-08-2025, 20:25)Luqu napisał(a): Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! Big Grin Pozdro dla wyjazdowiczów Smile

Aż tak się nie wsłuchałem, ogarnąłeś tekst mniej więcej?

Odpowiedz
(28-08-2025, 20:33)Janiko napisał(a):
(28-08-2025, 20:25)Luqu napisał(a): Fajna piosenka dla fiabemy, wyszło wam! Big Grin Pozdro dla wyjazdowiczów Smile

Aż tak się nie wsłuchałem, ogarnąłeś tekst mniej więcej?

Fiabema gol, Fiabema gol, jak tak dalej będziesz grał ligę mistrzów będziesz miał

Odpowiedz
Oglądałem mecz w tv, ale doping to był jakiś rozpierdol! Brawo Wiara! Oby tak dalej. A warto przypomnieć że wynik dziś nie za bardzo korzystny dla nas

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości