Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - GKS Katowice, 23 listopada, g. 17.30
Tryb drzewa
Na Lech - Legia byłem w Kotle i obserwowałem trochę trybuny. Najwięcej ludzi podłącza się po bokach Anioły i Czapczyka przy Kotle. Słyszałem też od jednego znajomego, który chodzi głównie na Czapczyka, że jest tam troszkę lepsza atmosfera niż na Anioły.

Pomysł z nagłośnieniem skierowanym na Aniołę i Czapczyka jest dobry, zwłaszcza dla tych siedzących tam po bokach. 

Ale uważam, że najpierw powinniśmy się zająć jakością dopingu z Kotła, a dopiero potem myśleć o reszcie trybun. Aczkolwiek pomysły z uaktywnianiem innych trybun uważam za fajne.

Odpowiedz
Moim zdaniem można jechać dopingiem na 2 trybuny Kocioł i Białasa i zobaczmy jak to ruszy. Można pomyśleć nad tym.

Odpowiedz
(17-11-2024, 23:32)diablofanatyk napisał(a): Moim zdaniem można jechać dopingiem na 2 trybuny Kocioł i Białasa i zobaczmy  jak to ruszy. Można pomyśleć nad tym.

Skończyłoby się to szybką kompromitacją przy każdej ekipie, która liczyłaby więcej niż 300 głów.

Odpowiedz
Nie no gdzie na 2 trybuny jak czasami w Kotle się rozjeżdża wszystko jak jest więcej ludzi.Jak jest wynik to może i reszta trybun pośpiewa ale tak to nie ma sensu niestety

GKS chyba w komplecie wypełni sektor tak że kupować bilety i na stadion w sobotę wszyscy

Odpowiedz
Oprawa dobra, prezencja kibiców przyjezdnych wspaniała, najwyższa frekwencja w lidze, a doping średni mimo wysokiej frekwencji.

Byłem pierwszy raz od 0.5 roku na piętrze i przeraziłem się tym co tam zobaczyłem. Niezwykle pijane jednostki wymiotujące przez cały mecz, telefony z nagrywaniem w trakcie oprawy, wideo rozmowa w trakcie meczu w pierwszym rzędzie na środku (!!!). O nieśpiewaniu, braku braw, wyzywaniu zgód, gubieniu szalików czy złym rytmie nie wspominając.

Nie bójcie się zwracać takim jednostkom uwagi. Jak się boicie ewentualnej reakcji to podbijcie do kogoś większego i pójdźcie z nimi zwrócić uwagę. To my odpowiadamy za doping i atmosferę na trybunie. Szacunek dla starszych kibiców i sekcyjnych za próby trzymania poziomu w niektórych miejscach piętra.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości