Od dawna mówię, że brakuje takiego Jędrzejczyka. Nie wiem jakim Ishak jest kapitanem, nie widziałem by kogoś opierdalał ale za to na wlurwie czy ambicji biegał od bramki do bramki.
Ale zgadza się, tutaj nikt za Lecha nie będzie umierał ani za siebie. Wystarczy zobaczyć jak reagują w sytuacjach gdzie dochodzi do spiny między zawodnikami.
P.s. przypomniał mi się wrzucony filmik Rutkowskiego, z którymś z nowych zawodników. "Tu jest Lech Poznań, tu trzeba walczyć"
Bardzo wysoki poziom. Dziękuję.
Ale zgadza się, tutaj nikt za Lecha nie będzie umierał ani za siebie. Wystarczy zobaczyć jak reagują w sytuacjach gdzie dochodzi do spiny między zawodnikami.
P.s. przypomniał mi się wrzucony filmik Rutkowskiego, z którymś z nowych zawodników. "Tu jest Lech Poznań, tu trzeba walczyć"
(10-11-2025, 00:00)bedi_18 napisał(a):(09-11-2025, 23:25)MichalM napisał(a):Chyba musisz się zacząć miziać z Biedroniem i Kotulą pajacu. Agnero wypierdalaj cwelu bambo huju(09-11-2025, 23:15)m94g napisał(a): Dziękuję Lechu za to, że mi zniszczyłeś psychikę, za to, że Twoje wyczyny odbijają się na mojej rodzinie bo ja zamiast zająć się rodzina to jeżdżę za tymi patałachami na jakieś wyjazdy, opuszczam dni w pracy pomimo braku urlopu więc i zarabiam mniej i jeszcze płacę za to żeby te kurwy oglądać. Koniec z tym na najbliższe miesiące.
(09-11-2025, 22:55)Skorpion napisał(a): Pakuj się pajacu z Danii i wypierdalaj w trybie natychmiastowym. I zabieraj ze sobą te pizdy z boiska
Agnero co?! Ty kurwo
Panowie dość mocno przeginacie
Bardzo wysoki poziom. Dziękuję.