Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arka Gdynia - Lech Poznań, 09.11.2025 20:15
Tryb drzewa
Od dawna mówię, że brakuje takiego Jędrzejczyka. Nie wiem jakim Ishak jest kapitanem, nie widziałem by kogoś opierdalał ale za to na wlurwie czy ambicji biegał od bramki do bramki.

Ale zgadza się, tutaj nikt za Lecha nie będzie umierał ani za siebie. Wystarczy zobaczyć jak reagują w sytuacjach gdzie dochodzi do spiny między zawodnikami.

P.s. przypomniał mi się wrzucony filmik Rutkowskiego, z którymś z nowych zawodników. "Tu jest Lech Poznań, tu trzeba walczyć"

(10-11-2025, 00:00)bedi_18 napisał(a):
(09-11-2025, 23:25)MichalM napisał(a):
(09-11-2025, 23:15)m94g napisał(a): Dziękuję Lechu za to, że mi zniszczyłeś psychikę, za to, że Twoje wyczyny odbijają się na mojej rodzinie bo ja zamiast zająć się rodzina to jeżdżę za tymi patałachami na jakieś wyjazdy, opuszczam dni w pracy pomimo braku urlopu więc i zarabiam mniej i jeszcze płacę za to żeby te kurwy oglądać. Koniec z tym na najbliższe miesiące.

(09-11-2025, 22:55)Skorpion napisał(a): Pakuj się pajacu z Danii i wypierdalaj w trybie natychmiastowym. I zabieraj ze sobą te pizdy z boiska
Agnero co?! Ty kurwo

Panowie dość mocno przeginacie
Chyba musisz się zacząć miziać z Biedroniem i Kotulą pajacu. Agnero wypierdalaj cwelu bambo huju

Bardzo wysoki poziom. Dziękuję.

Odpowiedz
Ludzie albo jak Mosina kręcą bekę i robią szydere. Albo są wkurwieni. Co jest w tym dziwnego? Dziadek nic nie ogarnął. Graliśmy w 9 po zejściu Oumy. Także gratuluję mam nadzieję że to jego ostatni mecz..

Odpowiedz
(09-11-2025, 23:43)Gugus napisał(a): Niels umie w budowaniu młodych, w czwartek wędka Lismana, dziś w podstawa. Wejście Jakóbczyka przy 1-3 i 10 na 11 i gwizdach kibiców. Niesamowite decyzje.

A co, wolałbyś żeby zostawił Agnero do końca? Albo wprowadził Fiabemę? Zrobił to o co większość prosiła, więc się nie czepiajmy. Wiedział że mecz już rozstrzygnięty o dał chłopakowi posmakować czerstwego Ekstraklasowego chlebka.

Odpowiedz
Widziałem Agnero w telewizji jak wy, dziś jako, że mieszkam w pobliżu pofatygowałem się na stadion. Nie mogłem uwierzyć, że siwy wystawił go w podstawie zamiast Fiabemy. Nie mniej czarny jest absolutnie do wyjebania z Lecha on się nie nadaje do niczego.

Odpowiedz
Według mnie to zrobił tylko krzywdę młodemu wystawiając go na te ostatnie minuty kiedy już o nic nie graliśmy. Zauważyliście jaki potężny zjazd zaliczył Jagiełło? Nędza i rozpacz albo co odpierdala obrona? Nawet Palmie się już nie chce. Zresztą jemu się nie dziwię. On sam nie będzie chciał zostać.

Odpowiedz
Tak na chłodno. Do momentu Grabia 11 na 11 wyglądało to lepiej niż myślałem, że będzie. Słabo Skrzypa, Gurgul i pomimo ładnej asysty Lisman. Gurgul rośnie, ale widać, że nadal ma problem z dojezdzaniem głową do meczów co trzy dni. Skrzypa to już się chyba nie odkręci niestety. Lisman niech się uczy, ale na rundę wiosenną niech idzie gdzies na wypozyczenie.

Rodriguez się rozkręca, to nie jest grajek jak Sousa, ale zaczyna jakoś wyglądać. Chociaż i w meczu z Rayo i teraz powinien zamknąć te spotkania, więc kurde ciężko oceniać go do końca pozytywnie. Agnero, nadal nie, ale w końcu zaczął wyglądać jak piłkarz. Może jeszcze coś z niego będzie. Co do Oumy. Uważam, że zrobi karierę. Ale widać, że jeszcze się uczy, bo to młody grajek. Po tej żółtej powinien wejść... Murawski. Ale nie mamy rezerwowej szóstki i musi ciągnąć to cały czas Ouma i takie rzeczy będą się zdarzały.

Wielu tu zwalnia Freda. Pewnie nie jest bez winy, ale ja bym go zostawił. Kiedyś Niemcy przejebały tam mundial i były głosy, żeby zwolnić trenera i szef federacji powiedział, że sytuacja jest tak tragiczna, że trzeba go zostawić, bo naprawić ją może tylko ktoś kto dogłębnie zna ten gnój od środka. To u nas jest podobnie jak dla mnie.

Odpowiedz
Problem jest z tym, że ten gnój trwa od początku sezonu tj mecz o superpuchar z Legią. To trwa zbyt długo, a i się tylko nawarstwia. Cyrk w obronie przynosi nam co tydzień nowe przedstawienie.

Odpowiedz
Ja bym się nawet przychylił do twojego pomysłu Kefas. Niech popracuje rok dwa trzy. Niech pokaże jak wychodzi z kryzysu. Jak buduje swój skład. W końcu byłby to profesjonalny klub.

Ale...

Jak damy mu pracować dalej i nie wyjdzie nic i nie będzie pucharów to właścicielem już zapowiedział że cofnie nas to o 5-8 lat. W normalnym klubie po niezbyt udanym sezonie ( oczywiście klubie walczącym o mistrza nie GKS Tychy) właściciel po słabym sezonie dorzucił by parę ogniw mocnym i jechał dalej
A u Nas? Trenera i tak zwolnią bo ma kontrakt do końca sezonu. Gorzej że kadra będzie jeszcze słabsza. To zapowiedział Rutkowski cofnięcie się to nie wykupienie Palmy, sprzedaż każdego za którego coś można dostać i zastąpienie ich psuedo fiabemami za pół darmo. Tak to niestety wygląda i jest to przykre.

Odpowiedz
Czy widzieliście filmiki z wczorajszego meczu a raczej już po zakończonym przy "naszej" trybunie?
Pewnie będzie, że znów się dowalam i źle interpretuje. Gdy już dostali, że trzeba w Lechu zapierdalać to pożegnały ich gwizdy, a Mrozek zacząć klaskać w stronę trybuny....

Dodatkowo gniazdowy "panowie nie może być tak, że wy się kłócicie na boisku..." Ktoś, coś zauważył czy też prowadzący wie więcej?

Odpowiedz
Gniazdowi to ewidentnie dostają tantiemy od klubu aby cicho siedzieć. Kocioł już od dawna to siedziba selfy zjebów i motłochu stadionowej mody.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości