Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Oddaj ich za darmo albo jeszcze lepiej rozwiąż z nimi kontrakt po uprzednim wypłaceniu CAŁEJ PENSJI.
To nie FM i edytor, żebyś sobie mógł wypierdalać ludzi kontuzjowanych z klubu. Są przepisy jest prawo są zasady. Nikt nie kupi Walemarka a jak kupi to za ile za 200 000 euro? Na serio? Kupisz kogoś na jego poziomie za takie siano? Ali on zimą za darmo będzie mógł pójść i kto go kupi? Kto przyjdzie za niego? Wiele osób Ci to tłumaczyło a Ty nadal swoje. Myślenie rodem z FM i marzenia. W idealnym świecie może twój pomysł miałby sens ale taki świat nie istnieje.

Odpowiedz
(10-11-2025, 01:25)Bartas98 napisał(a): Czyli z naszych transferów jedynym plusem jest Palma który tu pewnie nie zostanie i nawet sami go nie potrafiliśmy wyszukać.Wiadomo że nikt nie spodziewał się takiej padaki ze strony Skrzypczaka czy Moutinho a o murzynkach szkoda pisać tak samo jak o Gumnym

Rodríguez też jest na plus tylko to nie jest piłkarz typu Sousa z mistrzowskiego sezonu. Ale swoją robotę (czyli bramki i asysty) zrobi jak w każdym z poprzednich klubów.

Odpowiedz
Leo po tym co było o nim mówione i co robi też jest na plusik.

Odpowiedz
(10-11-2025, 01:39)Skorpion napisał(a): Oddaj ich za darmo albo jeszcze lepiej rozwiąż z nimi kontrakt po uprzednim wypłaceniu CAŁEJ PENSJI.
To nie FM i edytor, żebyś sobie mógł wypierdalać ludzi kontuzjowanych z klubu. Są przepisy jest prawo są zasady. Nikt nie kupi Walemarka a jak kupi to za ile za 200 000 euro? Na serio? Kupisz kogoś na jego poziomie za takie siano? Ali on zimą za darmo będzie mógł pójść i kto go kupi? Kto przyjdzie za niego? Wiele osób Ci to tłumaczyło a Ty nadal swoje. Myślenie rodem z FM i marzenia.  W idealnym świecie może twój pomysł miałby sens ale taki świat nie istnieje.

Przypomnij mi ile do końca kontraktu miał Sousa, jak często był kontuzjowany w poprzednim sezonie i ile Turcy za niego zapłacili.
Napiszę ci jeszcze jaki jest stan faktyczny obecnie z tym piłkarzem: zerwanie więzadła zewnętrznego w stawie skokowym (termin powrotu nieznany). Bujajmy się dalej z tego typu piłkarzami, a na pewno zbudujemy kiedyś kadrę na trzy fronty.

Odpowiedz
Rok. Ale Sousa grał do samego końca. Walemark nie gra od pół roku. Ja rozumiem twój pkt widzenia. I popieram ten pomysł ale jestem realistą. Nie stać nas na odpalenie za free Walemarka i Alego oraz Hakansa bo na ich miejsce nikt nie przyjdzie z taką jakością. A jak mamy ściągnąć zdrowego Agnero to dajmy spokój.

Odpowiedz
Sousa do końca grał w mistrzowskim zespole i był jego kluczowym zawodnikiem. Z taką latka łatwiej jest sprzedać zawodnika a i tak poszedł za pieniądze, które nikogo nie cieszyły.

Odpowiedz
A no właśnie dobrze kolega pisze. Sousa grał do końca strzelił gola na wagę mistrza. Cały czas był w gazie. A taki Walemark ile ktoś da za zawodnika nieobecnego na boisku od ponad pół roku?

Odpowiedz
Przecież "Sousa u nas leczył kontuzje non stop" było już tutaj prostowane.... Facet zagrał, przeliczając minuty na mecze, 25 pełnych meczów u nas w poprzednim sezonie.

Odpowiedz
Widziałbym to tak - w przerwie zimowej:

- zatrudnić na STAŁE trenera mentalnego (od 10 lat już powinien być w klubie, ale nigdy nie jest za późno na naprawę błędów)
- puścić na wypożyczenie Thordarsona, Mońkę i Lismana
- puścić wolno Fiabemę
- przywrócić do normalnej dyspozycji Kozubala, Skrzypczaka, Moutinho
- sprowadzić jednego ŚO kozaka i DP (6tkę)
- + 4 transfery z Rehasportu

I ja chcę zobaczyć za napastnikiem trio Palma-Gholizadeh-Walemark.

Odpowiedz
(10-11-2025, 18:30)Pucenty napisał(a): I ja chcę zobaczyć za napastnikiem trio Palma-Gholizadeh-Walemark.

brawo, a za nimi Murawskiego

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości