Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Pytanie czy asystent jako jedynka by tego jakoś lepiej nie ogarnął.

Odpowiedz
Wydaje mi się że drugi zostaje pierwszym gdy jest świadomie do tego przygotowywany pod okiem pierwszego. Gdy pierwszy odchodzi bo nie można go już zatrzymać i ogólnie gdy razem tworzą sukces ale jak powiedziałem z czasem już ten drugi gra kluczową rolę. U nas nie spełniamy żadnego z tych warunków. Szwarga wydawał się iść taką ścieżką w Rakowie. Czy z sukcesem? Nie do końca. Czy Piszczek.

Odpowiedz
(11-11-2025, 20:08)Skorpion napisał(a): Ale z czym masz problem. Uważałem, że nie da rady. Dał. Dlatego jak w sierpniu, wrześniu pojawiły się głosy, że nie daje nam tego co byśmy chcieli pisałem, że to nie jego wina tylko kontuzji doboru zawodników. Aa tego pewnie nie zakodowałeś. I jesteś cały czas w kwietniu, maju zeszłego roku. No cóż. Jak widać czas płynie dalej. To, że ktoś był dobry rok temu nie oznacza, że teraz też będzie dobry.
Na takie samej zasadzie 20 lat temu Reiss walił bramę za bramą weźmy go teraz no bo przecież nic się nie zmieniło na pewno przez taki czas.

Pozdrawiam

(11-11-2025, 21:09)MichalM napisał(a): A teraz nie ma kontuzji i pełny dostępny skład? Nie musi korzystać z Agnero, Fiabemy, Lismana czy też pozostałych zawodników głównie rezerwowych? Czy ubiegły sierpień w zeszłym roku był inny?

Skorpion nie odpowiedziałeś na moje pytanie

Odpowiedz
Odpowie Ci że Jakóbczyk powinien dostawać szanse. I Barański.

Odpowiedz
@Mosina czyli kolejna narracja się posypała o wspaniałym asystencie który docelowo zastąpi NF

@MichałM już odpisuje. A czy Tofik nie był by w 80% klubów eklapy pierwszym wyborem? Czy Leo w podobnej liczbie także (w naszej lidze nadal grają kasztany na skrzydłach z liczbami 1 asysta po tylu meczach) czy o Palmę nie zabijali by się wszyscy? Czy Ouma (pomimo że go nie lubię i nie cenię) nie grał by w podstawie wszędzie no może poza Rakowem, Jagą i Legią? Czy kupno najlepszego obrońcy ligi (Według prawdziwych ekspertów nie stąd) to zły transfer? czy nie grał by w każdym klubie eklapy? A lewy obrońca? Też za słaby. Rok wcześniej dawał radę. Zresztą na tej pozycji chodziło o rotacje bo Gurgul. Czy w końcu Rodri nie zaczyna grać na miarę swoich możliwości i czy nie było mówione, że jest bez formy do której musi dojść i dlatego pierwsze mecze będą chujowe? Nieporozumieniem okazał się Agnero. Ale to właśnie jest szansa na danie jej młodemu.
Czy dysponując takimi piłkarzami, można przegrać z Arką, albo remisować z Motorem? Można w ostatniej akcji meczu przegrać z Rayo?  Albo skompromitować się z Gryfem? czy za wszystko odpowiada Rząsa i piłkarze a trener za nic?

Tak odpowiem Ci. Kamil ma 18 lat kiedy ma dostać szansę jak będzie miał 30? na zachodzie 18 latek to piłkarz który już puka do pierwszego składu często zaczyna grać. A nie słucha się o talencie ale jeszcze nie na teraz? To na kiedy za pięć lat? Barański to samo. Po co było go brać z Ruchu? Miał tam dobrą rundę chłopak był ograny na poziomie 1 ligi i co? I nie gra u nas a w pierwszych meczach kopie się Rodri.
Także tak dawanie szansy młodemu napastnikowi kiedy w ataku gra osoba niepełnosprawna Agnero. To nasza szansa. Gorzej i tak nie będzie.

I może obróćmy pytanie. Co w takim razie robi się na treningach, że Milic wygląda słabo, że Pereira milion wrzutek wygląda tragicznie. Że Jagiełło ma zjazd formy. Co się dzieje, że Ishak jest słabo widoczny? albo Alex musi kiksa w meczu zrobić?

Odpowiedz
Taka ciekawostka. NF w ramach swojej mądrości dał naszym piłkarzom po przepięknym meczu wolne aż do soboty. Rodzi się pytanie czemu tak krótko i czemu nie do przyszłego piątku.

Odpowiedz
Może dlatego, że prawie połowa kadry jest w podróży?

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że nasza kadra liczy 12 osób. Dzięki za wyjaśnienie. Na pewno to pomoże. Szczególnie tym bez formy.

Odpowiedz
Może prawie robi różnicę.

Odpowiedz
Może na kwasy w kadrze - jeśli takie są - najlepiej dać kolegom z drużyny odpocząć od siebie. Reset. Wirtualne Błażejewko. Albo nieme.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości