Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Czyli po mundialu można się rozejść i podniecać U-21 i meczem w Bagnie oglądanym przez 30 osób w Macedonii.
Liczba postów: 282
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Bez przesady, pierwszy koszyk nie gwarantował awansu a drugi przekreśla go tylko w wariancie finału z Italią. Jesli mamy się bać Tarasów czy Ukrów to po co w ogóle jechać na ten turniej?
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Gospodarz finału jest losowany czy z definicji pierwszy koszyk go ma?
Reputacja:
32
19-11-2025, 07:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2025, 07:32 przez Mosina.)
No i to może być ważniejsze. Niż czy jesteśmy w drugim czy pierwszym koszyku ostatecznie.
Jakoś nie do końca widzę nas wygrywających na San Siro czy w Pradze (opcja która się już nie zadzieje)
Ale widzę Skorpion że podejście mniej więcej takie samo…
Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Ciekawe jaką część kibicowskiej Polski zacznie wkurwiać w końcu kojarzona tylko z jednym - swoją drogą znienawidzonym przez większość kibiców - klubem przyśpiewka. Ja szczerze oglądam ostatnie mecze kadry bez głosu.
Reputacja:
32
19-11-2025, 07:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2025, 07:56 przez Mosina.)
Mnie wkurza od debiutu. A ze względu na ubogi repertuar jest jej po prostu za dużo. No i by mi na sektorze przez gardło nie przeszło …
I chociaż doceniam próby zrobienia czegoś, to jakoś kibicowanie reprezentacyjne jest dla mnie tematem trudnym
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Nie grzeje mnie żadna kadra. To zbiór piłkarzy nie najlepszych tylko takich którzy menadżerowie chcą aby tam grali. Powoływanie jakiś mietków żuli z Legii w momencie kiedyś np u nas Jagiełło czy Muraś byli w formie tylko mnie w tym utwierdziło.
I jestem realistą nigdzie nie awansujemy. Co mi po meczu z Albanią w półfinale jak potem przyjadą Włochy czy Dania i zgaszą światło.
Wolę sobie pójść na Wartę albo obejrzeć jej mecz. To jest ciekawsze niż oglądanie bramkarza w meczu z Maltą który gra bo jego agent to kuzyn Kuleszy.