Liczba postów: 770
Liczba wątków: 8
Reputacja:
35
Nie do wiary, że nie wygraliśmy w stolycy.
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
nie byliśmy gotowi niestety, i do tego jednak obie ekipy były w tamtym czasie w kryzysie. my mam nadzieję teraz z niego wyłazimy, a oni (mam nadzieję) osiągną dno do końca grudnia
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Ktoś słyszał o jakiś innych kandydatach na trenera Legii czy tylko Papszun i chuj?
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Czyli zaczyna się wyłaniać obraz taki, że oni nawet nie mają opcji B. Bo Nenad pewnie poza zasięgiem.
Reputacja:
35
Ale płacz w Meczykach. Miód. Obnażyli się już na całego komu tam kibicują.
Reputacja:
32
a bo to pierwszy raz? to jest aż niesmaczne. jeszcze dziś nie słuchałem ale chętnie to zrobię
Skorpion - oni nie mają nawet planu A przecież
Reputacja:
35
Oni chcą Papszuna i Papszun chce do onych, jak sam wyrywny Marek wypalił. Tu tylko Świerczewski pokazał się jako człowiek z twarzą. Miodek chcąc trenera za damkę w sytuacji, gdy Raków jest w ferworze gry co trzy dni, robi z siebie pośmiewisko i wystawia sobie świadectwo jaką jest mendą i niepoważnym człowiekiem. Papszun również bez honoru i poczucia smaku. Idealnie by było, gdyby ostatecznie do tej Warszawki nie trafił.
Trzymaj Pan front, Panie Świerczewski, ani kroku w tył. Grube bejmy albo figa.
Reputacja:
32
28-11-2025, 12:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2025, 13:06 przez Mosina.)
wczoraj już tonował że można mieć marzenia, i może się zdarzyć przecież że będzie w Rakowie do końca kontraktu
ogólnie śmiech i pokazanie że Legia to stan umysłu i wyobrażenie że im wszystko można. Brawo Swierczewski.
a swoją drogą, naprawdę? jak teraz się mówi "Legii się nie odmawia"? "to największy klub i wszyscy chcą tu trafi"? to jest niepojęte jak im wszystkim odpierdala na czele z pismakami którzy się pławią w tej narracji
wczoraj studio po meczach polskich drużyn i 99% pierdolenia o Legii