Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Walczą z całych sił, by Papszun zagrał w tę grę od lutego na level hard.

Odpowiedz
Tak, proszę Państwa, Piast znowu to zrobiłSmile
Byłem pewny, że stołeczni dziś wygrają i przy tej spłaszczonej tabeli, dostaną szwungu na wiosnę.
Idealna kolejka dla nas, może dobrze, że nie graliśmy Smile

Odpowiedz
Powiem szczerze, że niepotrzebnie przekładaliśmy mecz z Piastem.

Korzyści z tego nie było żadnej, a to teraz mentalnie i jakościowo zupełnie inna drużyna niż na poczatku rundy.
Wygrali ten mecz z Legią kompletnie zasłużenie.
Było ich wszędzie pełno, legioniści nie mieli w ogóle wolnego miejsca.

Będą z nimi ciężary na wiosnę.

Odpowiedz
Kosecki załamany, dziś w Cafe Legia był na czarno , ale ten dzień z Piastem i Lincoln miał być przełomowy.

Odpowiedz
Warto zauważyć, że milusińscy ze stolycy mają tyle samo punktów co ostatnia Termalica, która w listopadzie ograła przy Łazienkowskiej trzecią siłę Mazowsza.

Odpowiedz
Obiektywnie. Spodziewałem się większej jazdy po stronie kibicowskiej.

Ahhh szkoda, że nie są ostatni. Tak czy siak piękny obrazek!

Co do nas...4 pkt straty do lidera z jednym meczem mniej. Także wiosna będzie nasza!

Odpowiedz
Mentalnie są ostatni. Nieciecza ich ojebała w bezpośrednim starciu przecież. Czerwona latarnia ligi jest więc z Warszawy.

Odpowiedz
11 punktów różnicy między liderem a ostatnią drużyną... co to jest za sezon

Odpowiedz
Dokładnie! To wygląda trochę tak jakby w połowie wyścigu F1 nastąpiła neutralizacja i wjechał safety car. Szkoda tego meczu na skale- była szansa uniknięcia dwóch dodatkowych meczów a biorąc pod uwagę, że w praktyce liga rusza od zera mogą być one jak zjazd na tankowanie w rzeczonej F1

Odpowiedz
Te 11 pkt to z jednej strony mało ale z drugiej dużo. Ja bym tego tak nie oceniał bo można się przejechać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Adzio23, 15 gości