Liczba postów: 438
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Niby Fosso gotuje się do przeprowadzki, nie grał w ostatnim meczu, ale interesują sie nim Borussia, Hertha, Kaiserslautern...
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 0
Reputacja:
34
12-01-2026, 12:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2026, 12:09 przez Icek.)
O tym Aldasoro już w lipcu było pisane, że złożyliśmy za niego kilka ofert. Rutek mówił wtedy, że nawet nie było szans rozpoczęcia jakichkolwiek rozmów. On podpisał nowy kontrakt w wakacje do czerwca 2029.
Od października praktycznie nie wstaje z ławki rezerwowych.
Reputacja:
8
"Wypożyczenie do 30.06.2026 z opcją wykupu za 3 mln €" vibe. Czy tam wajb.
Mam nadzieję, że te ploty są znakiem, że faktycznie intensywnie szukają i są jednak zdeterminowani, by kogoś ściągnąć, a nie "jak będzie okazja, to może, może...".
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Przecież jak odpalili niepoważnego jak się okazuje Oumę, musem jest szóstka już w styczniu. Murawski jest niewiadomą, Thórdarson też niepewny zdrowotnie.
Reputacja:
8
Pytanie - czy Thordarson to w ogóle "szóstka"? Z jednej strony - nawet mi się podobał w kilku meczach przed kontuzją, z drugiej - nie kojarzę, by jakoś szczególnie błyszczał grając na DM, na ósemkę - jakby trochę za wolny, sam mówił, że mu się dobrze grało na "10"... taki zawodnik do uformowania wciąż. Ale przy maszym systemie gry potrzebujemy chyba takiego ruchliwego, nie za wysokiego, ale twardego zawodnika na tę pozycję.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
On musiał by przypakować aby trafić na tą 6. Teraz jest za wątły.
Reputacja:
8
Czasami się zastanawiam, czy taki Gumny by sobie tam nie poradził, bo "transfery" między tymi pozycjami bywały "bez straty jakości", a nawet z korzyścią dla zespołu (Lahm, Zanetti, Kimmich, Alaba), ale potem przypomina mi się Elias...
Liczba postów: 494
Reputacja:
19
Skrzypczak u nas był szkolony na DP