Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Chodzi Ci o Agnero?

Odpowiedz
Chodzi o Sindre, przynajmniej tak wnioskuje z postaWink

Odpowiedz
(13-01-2026, 08:58)rojber napisał(a): Chodzi o Sindre, przynajmniej tak wnioskuje z postaWink

No o Sindre, napisałem z imienia. Bo ma dolecieć pod koniec tygodnia dopiero.

Odpowiedz
(12-01-2026, 15:35)Kefas9494 napisał(a): Wgl ponoć Sindre doleci na obóz dopiero pod koniec tygodnia (źródło: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna...aci/291345). Na maksa dziwna akcja z tą jego chorobą akurat teraz gdy wybrał Molde. Rozumiem być chorym, ale jak doleci pod koniec tygodnia to jest to jakaś obłożna choroba. Ech... 
Oczywiście niczego nie insynuuję, może lepiej dmuchać na zimne. Po prostu z uwagi na sytuację myślę, że każdemu taka myśl przechodzi przez głowę.

Nic nie insynuujesz? To co chciałeś tym postem przekazać?:-)  Jak dla mnie to jest insynuacja w najczystszej postaci. Rozumiesz być chorym? Ale tego, że chory może pozarażać resztę już nie rozumiesz? 

" subtelnie lub ukrycie sugerować coś, przypisując komuś niestosowne czyny, myśli lub intencje, często bez dowodów i niezgodnie z prawdą, działając krzywdząco"

Odpowiedz
Icek w formie, gotowy do rundy...Wink

Odpowiedz
(13-01-2026, 10:56)Icek napisał(a):
(12-01-2026, 15:35)Kefas9494 napisał(a): Wgl ponoć Sindre doleci na obóz dopiero pod koniec tygodnia (źródło: https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-nozna...aci/291345). Na maksa dziwna akcja z tą jego chorobą akurat teraz gdy wybrał Molde. Rozumiem być chorym, ale jak doleci pod koniec tygodnia to jest to jakaś obłożna choroba. Ech... 
Oczywiście niczego nie insynuuję, może lepiej dmuchać na zimne. Po prostu z uwagi na sytuację myślę, że każdemu taka myśl przechodzi przez głowę.

Nic nie insynuujesz? To co chciałeś tym postem przekazać?:-)  Jak dla mnie to jest insynuacja w najczystszej postaci. Rozumiesz być chorym? Ale tego, że chory może pozarażać resztę już nie rozumiesz? 

" subtelnie lub ukrycie sugerować coś, przypisując komuś niestosowne czyny, myśli lub intencje, często bez dowodów i niezgodnie z prawdą, działając krzywdząco"

Chciałem przekazać, że dziwnym zbiegiem okoliczności jego choroba pokryła się z prezentacją w Molde. Ale oczywiście dziwne zbiegi okoliczności chodzą po ludziach i wypełniona jest nimi piłka nożna. Vide niedawna kontuzja Afonso Sousy, która zbiegła się w czasie z chęcią jego odejścia. Niemniej, pozostaje wierzyć w profesjonalizm Pana Sindre, który wszyscy wierzymy i że szybko wzmocni sztab Lecha na zgrupowaniu w ZEA i razem z Nielsem przygotują świetnie nasz zespół do rundy wiosennej.

Odpowiedz
Gdybyś się ograniczył do samego wskazania na dziwny zbieg okoliczności, to byłoby pół biedy, jednak nadal i tak insynuacją.
Ale dodanie od siebie, że dziwnym jest zostawienie kogoś z infekcją wirusową z dala od zespołu....W sumie tyle. Dla mnie EOT.

Odpowiedz
(13-01-2026, 11:43)Icek napisał(a): Gdybyś się ograniczył do samego wskazania na dziwny zbieg okoliczności, to byłoby pół biedy, jednak nadal i tak insynuacją.
Ale dodanie od siebie, że dziwnym jest zostawienie kogoś z infekcją wirusową z dala od zespołu....W sumie tyle. Dla mnie EOT.

Dla mnie też EOT, szczególnie, że od siebie dodałeś, że ja dodałem, że "dziwnym jest zostawienie kogoś z infekcją wirusową z dala od zespołu" czego przecież nie napisałem. Szczególnie, że ja nawet nie wiem czy to jest infekcja wirusowa czy na co on tam jest chory.

Odpowiedz
I Twoje ostatnie zdanie o  tym, że nawet nie wiesz, na co jest chory,  jest najlepszym podsumowaniem Twojego wcześniejszego wywodu, w którym się publicznie dziwisz, że został w domu, a nie poleciał razem z kilkudziesięcioma osobami.  Ludzie statystycznie częściej chorują zimą, a gdy już chorują, to się ich izoluje. Tak to powinno wyglądać w normalnie funkcjonującej grupie. Oczywiście, gdyby chorobą był ból brzucha, zapalenie ucha itd. bo można by się dziwić, dlaczego nie poleciał. Ale jak się nie wie, na co jest chorym, to....

I parafrazując Cię, ja chciałem tylko przekazać, że zwracanie uwagi na to, że mogłoby być inaczej, niż to opisałem, bez jakichkolwiek podstaw, jest insynuacją, pomimo tego, że insynuujesz, że tak nie jest:-) Teraz już finalne EOT:-)

P.S. Na oficjalnej stronie klubowej jest informacja o tym, że Sindre ma infekcję wirusową.

Odpowiedz
Pojawiły się w internecie informacje, że Lech Poznań nie chce puścić asystenta i chce, aby Sindre dokończył kontrakt. W takim przypadku dołączy do Molde 1 lipca.

Wg tt Lecha Agnero dołączył już do drużyny w Abu Zabi

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości