Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Przecież już przed świętami klub oficjalnie ogłosił jego odejście po tym sezonie, a sam Tjelmeland potwierdził to w wywiadzie dla nowego klubu, gdzie podkreślił, że jego partnerem będzie Martin Falk, który poprowadzi zespół do momentu objęcia przez niego sterów.

Odpowiedz
Zamiast Samarkandy w ostatnim dniu zagramy z AGMK Olmaliq z Uzbekistanu.

Odpowiedz
Eryk Śledziński podpisał nowy kontrakt do 2028 roku. On i Stankiewicz to nadzieja Lecha na skrzydłach.

Odpowiedz
No ale na stronie Molde padała data 24 maja czyli po ostatnim meczu Lecha w sezonie (ostatni mecz Lech gra 23 maja) a i w tymże wywiadzie kila razy pojawiało się sformułowanie "jeśli nie uda się dołączyć przed majem"
A dzisiaj na tt pojawiło się info że Sindre może mieć problemy z dołączeniem, 24 maja bo Lech chce wypełnienia kontraktu i w takim przypadku dołączy do Molde 1 lipca.

Odpowiedz
(13-01-2026, 21:17)secret napisał(a): No ale na stronie Molde padała data 24 maja czyli po ostatnim meczu Lecha w sezonie (ostatni mecz Lech gra 23 maja) a i w tymże wywiadzie kila razy pojawiało się sformułowanie "jeśli nie uda się dołączyć przed majem"
A dzisiaj na tt pojawiło się info że Sindre może mieć problemy z dołączeniem, 24 maja bo Lech chce wypełnienia kontraktu i w takim przypadku dołączy do Molde 1 lipca.

No ale z drugiej strony co on będzie w Lechu robił w czerwcu jak jest Mundial wtedy. Mecze z Piotrkiem oglądał? Big Grin

Odpowiedz
(13-01-2026, 21:17)secret napisał(a): No ale na stronie Molde padała data 24 maja czyli po ostatnim meczu Lecha w sezonie (ostatni mecz Lech gra 23 maja) a i w tymże wywiadzie kila razy pojawiało się sformułowanie "jeśli nie uda się dołączyć przed majem"

Sorry, gdzieś mi umknęło to, że pisałeś o 1 lipca. Trochę dziwne by to było, gdyby to była prawda, tak na marginesie.

Odpowiedz
Nie wiem co będzie robił. Jak dla mnie to mógłby już odejść. Na miejscu Lecha pozwoliłbym na ten wykup Sindre za te 300-400k EUR. Niby profesjonalista i "będzie zaangażowany 100% w pracą w Lechu" ale wydaje mi się że on już głową w Molde skoro "z niecierpliwością oczekuje rozpoczęcia pracy w Molde". Listy skautów też trzeba pochować bo już podobno bliski przejścia do Molde jest Fredrik Kristensen Dahl którego Kolejorz latem chciał pozyskać.

Odpowiedz
I tak muszą znaleźć zastępcę, więc niech zrobią to już teraz i podziękują gościowi grającemu na dwa fronty, odsuwając go od szatni jak już się wykuruje lub "wykuruje". Na bank jest jakiś zapis w kontrakcie, że nie możesz występować w trakcie trwania kontraktu z herbem innego klubu w mediach tegoż innego klubu, do którego zaraz przejdziesz. Jak dla mnie to jest brak szacunku do Kolejorza.
Sporo racji @secret z koniecznością pochowania list transferowych. Gościu śmierdzi mi fałszem. Przecież na bank myśli już bardziej o Molde niż Lechu, więc utnijmy to.

Odpowiedz
Tak właśnie powinno być. Szulczek ostatnie pół roku w Warcie jeździł negocjować kontrakty a drużyna mu się rozjechała totalnie.

Odpowiedz
To nie jest takie proste, niestety. Gość postępuje nieprofesjonalnie i oczywistym jest chęć wywalenia go . Jednak to "prawa ręka" Trenera i nie zastąpi się go ot tak Mariuszem Rumakiem boi musi być na to zgoda Nielsa. Jego przyszłość też jeszcze niepewna więc kto sensowny wejdzie z buta na ledwie pół roku?
Podoba mi się natomiast zapis o pracy do końca czerwca - to dobry argument by Sindre zdjął bluzę Molde i założył dres Kolejorza bo w przeciwnym razie będzie siedział we wronieckim lesie do końca czerwca i pisał raporty

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 35 gości