Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Mam zupełnie inne spostrzeżenie na ten mecz. Lechia dzisiaj to nie ta sama co z nami. Bobcek? Dziś nic jemu nie wychodziło. Zresztą jak całej Lechii. Grając w przewadze nic dziwnego, że widać było przewagę aczkolwiek nic z niej nie wyszło.
Według Twojego opisu, Lechia cisnęła, Cracovia miała swoje okazje. Podobnie było we wtorek Lech cisnął - nic nie chciało wpaść Piast stworzył okazję i strzelił. Taki futbol
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
To chyba oglądaliśmy inne mecze. Już samo to ile strzałów oddała Lechia i jak się musiał Madejski napracować o czymś świadczy. A że w przewadze w pierwszej połowie też to dla Cracovii nie wyglądało różowo. Fakt faktem Bobcka nie powinno być na boisku bo czerwona się należała jak mało komu.
Liczba postów: 1,519
Liczba wątków: 14
Reputacja:
57
07-02-2026, 00:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2026, 00:24 przez Mosina.)
ja tam nie wiem jak oglądasz te mecze, poniżej statystki Lechii i nasze, mam wrażenie że patrzysz sercem na te mecze, wszystko co nasze jest do dupy a ichniejsze cudowne i lepsze od naszego:
Lechia - Cracovia
xG 0,97
strzały 19
strzały celne 7
wielkie szanse 1
Piast - Lech
xG 2,79
strzały 23
strzały celne 6
wielkie szanse 3
Liczba postów: 1,212
Reputacja:
48
Areczka dziś zrównuje się punktami z szajsem.
Reputacja:
57
Jeszcze wracając do meczu w Gdańsku, za rzucanie szklanymi butelkami powinno się zamykać sektory. Skrajny debilizm. Aż jestem ciekawy czy i jakie są za to konsekwencje
Liczba postów: 1,212
Reputacja:
48
Ma-rek klask klask
Pa-pszun klask klask
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
No i po papszunsku niestety.
Reputacja:
57
Jednak remis. Nie należy wychodzić z transmisji przed końcem
Frajerstwo wielkie a zespoly Papszuna grają do końca. Taka można budować story
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Remis Arka totalne frajerstwo.. jak można tak bronić. Z drugiej strony to popchnięcie Goynego to jednak według mnie faul był.