Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Ciekawe która połowa, wzdłuż czy wszerz Wink

Odpowiedz
Na ukos.

Odpowiedz
Na szagę!

Odpowiedz
To się nie uda... będzie jeszcze gorzej.

Odpowiedz
Bardzo ciekawy artykuł na interii. Opisane są modele inwestowania w polskich klubach. Od właścicieli nie zwracającymi uwagi na koszty i wydawanie własnych pieniędzy i nastawionymi tylko na szybki sukces sportowy (vide Dobrzycki) poprzez tych zbilansowanych którzy w przypadku braku sukcesu, nie popadają w długi bo nie dokładają z własnego portfela i kończąc na walczących najmniejszym kosztem o przetrwanie i klubie zarządzanym w totalnym chaosie (Legia).

Nawet trafiając "szóstkę" w Lotto się jest biedakiem przy tych wyliczeniach.

https://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks...d,22600176

Odpowiedz
(14-01-2026, 21:07)koziołek napisał(a): Powiem Wam, że drażni mnie takie podejście jak tu wpisujecie.
Sam odchodziłem do konkurencji w branży gdzie pracowałem i ostatnie 3 miesiące robiłem dużo by pozostawić po sobie dobre wrażenie, nie palić mostów a dwa, że to była moja praca. Pomagałem do końca i nawet dłużej już nieoficjalnie.
Nie wyobrażam sobie, że ktoś wali w chuja bo zaraz odchodzi. To w sporcie nawet nie do przyjęcia i wg tego jaki Sindre jest to uważam, że przesadzacie.

Bluza Molde może przegięcie ale pewnie refleksja przyjdzie a już za późno.

Pozwolę sobie zacytować siebie by nie wywoływać nikogo personalnie  Smile

Obserwowałem reakcje Sindre w trakcie gry i widać, że żyje nadal wynikami Lecha. Nie wiem jak w szatni, jak siedzenie po godzinach ale nie widzę spadku zaangażowania w trakcie meczu. Widać, że mu zależy a nie odbębnia. Oczywiście obserwacja tylko z fragmentów bo jednak więcej skupiam się na boisku Smile

Odpowiedz
Ja kompletnie nie widzę powodu dla którego nagle miałby mieć wywalone na zespół. Przypuszczam, że jemu tak samo zależy na zdobyciu MP, PP czy zajściu jak najdalej w LKE. Zawsze to kolejny punkt w CV. Owszem wyszło jak wyszło w przerwie ale zarzucać mu brak zaangażowania to chyba przesada.

Odpowiedz
To ja dziś, po tym co widzieliśmy w PP, przechodzę na stronę @strzelistego - w sprawie LKE.
Będę na meczu i rewanżu, ale w obliczu odpadnięcia z Pucharu rozgrywki LKE nie mają dla mnie znaczenia. Wszystkie siły na Ekstraklasę.

Btw - Górnik wygrał dziś bo miał lepszy środek pola. Ale po co nam transfer “6” itp..

No i dlatego, że kilku ofensywnych uznało że już wszystko mogą. Tak nonszalancko grać nie przystoi. Ale to nie wątek żeby się znęcać.
Do boju o obronę MP!

Odpowiedz
Pytanie jak zareaguje drużyna po dzisiaj. Czy się posypie czy z Widzewem pokażą pazur.

Odpowiedz
Obstawiam raczej to drugie. Bądź co bądź jesteśmy faworytem do MP a i w LKE nie jesteśmy na straconej pozycji. Mam nadzieje, że po meczu w szatni powiedzieli sobie parę męskich słów i jazda. Grać potrafimy.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 27 gości