Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
Typowy Papszun jak to, co nas tu nie raz wkurzało w Rakowie. Jeden gol i zabijanie meczu. Ale daleko tak nie zajadą. Tam jest sraczka jak przeciwnik ma piłkę. Oglądałem cały mecz. Poza bramką, gospodarze praktycznie nie zagrozili bramce Madejskiego.
Liczba postów: 382
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Rozumiem późną godzinę ale my już z Cracovią graliśmy dwa razy więc bez obaw.
Liczba postów: 234
Liczba wątków: 1
Reputacja:
20
Mają całe 6 punktów nad strefą spadkową (albo nawet 5 jeśli jutro Arka wygra z Wisłą), 10 meczów do końca a za plecami chmarę niezłych drużyn walczących kłami i pazurami żeby uniknąć spadku (Korona, GKS, Radomiak, Lechia, Pogoń, Motor, Piast, Legia, Widzew + słabsze Arka i BBT), więc żadne kładzenie lagi nie wchodzi w tym sezonie w grę na tym etapie.
Podobnie wspomniana Wisła Płock nie może spocząć na laurach, bo też mają 33 pkt, i jak będą dalej tak punktować jak ostatnio, to powtórka ich popisu z wiosny 2023 przestanie być nierealna.
Reputacja:
48
09-03-2026, 07:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2026, 07:33 przez strzelisty jupiter.)
Przecież Cracovia prowadziła wczoraj mecz. Na pewno nie można powiedzieć, że nie chcieli wygrać i nie dążyli do zdobycia bramki. Na pewno nie było to ze strony Pasów spotkanie sugerujące, że mają już wakacje i położyli lachę na końcówkę sezonu.
W ogóle dorzucenie przez Gryckiewicza tylko dwóch minut do drugiej połowy (nie kojarzę takiej sytuacji w innym meczu), gdzie ktoś z Legii raz leżał w doliczonym, a ten ich nowy bramkarz co chwilę zwlekał ze wznowieniem od bramki, jest nieporozumieniem.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Tutaj akurat mam inne wrażenie. Mniej strzałów. U nich też nie ma napastnika. No i co z tego, że większe posiadanie piłki jak tak naprawdę nic to nie dało.
Liczba postów: 382
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Papszun nauczył ich walki, pressują jak źli.
Teraz mają jeszcze Radomiaka w ktyzysie, którego nie wiadomo nawet kto poprowadzi bo Feio dostał w papę i chce uciekać. Swoją drogą nosił wilk razy kilka...
Liczba postów: 582
Liczba wątków: 22
Reputacja:
18
Generalnie Legii nie brałem pod uwagę. Bardziej wkurzyli mnie nasi kopacze, którzy podali rąsie Widzewowi. Tam po cichu liczyłem, że może uda się ich spuścić do 1 ligi.
Reputacja:
48
Areczko, kiedy jak nie dziś. Marcinie Kamiński, wy i tak już nie spadniecie.