Liczba postów: 69
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Pogoń , Legia, Arka, Radomiak to zespoły które grają o utrzymanie więc obstawiam że to będą ciężkie mecze i będziemy tutaj tracić punkty. Motor u siebie może wygrać z każdym a na koniec Wisła która może będzie chciała powalczyć o puchary, ale to juz będzie wiadomo wcześniej czy będą mieć na to jeszcze szanse. Walka o mistrza jak i o utrzymanie będzie trwała do ostatniej kolejki.
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Była w tym wieku sytuacja, że lider po tylu kolejkach matematycznie nie miał jeszcze zapewnionego utrzymania? Bez takiej głębokiej analizy, bo wiadomo że jak Brukbet wszystko by wygrał, to zabierze też innym z dołu punkty, ale taki uproszczony schemat.
Liczba postów: 274
Reputacja:
8
Zgadzam się w całej rozpiętości. Myślę że mistrza klepniemy przed ostatnim meczem.
Liczba postów: 457
Reputacja:
13
08-04-2026, 21:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2026, 21:51 przez galis.)
oczywiście, że się nie skończył i te mityczne 11 punktów trzeba wyszarpać, co wcale nie będzie łatwe. Bardziej niż Jagi obawiam się Zabrza. Na szczęście mamy lepszy bilans, mają też jeszcze Legię, Jagę i Raków a do tego będą pewnie syci po zdobyciu Pucharu
edit, unikam też jak ognia stwierdzenia autostrada do Mistrzostwa - pamiętam jak takową mieliśmy na koniec 2024, taką miała też Jaga kilka kolejek temu dlatego cytując klasyka - rączki na kołderkę
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 25
Reputacja:
22
To co się wtedy odjebało w zespole jest dla mnie do dzisiaj niepojęte. Jedyne co mi przychodzi sensownego to to, że się wydało, że Bjelica jest już dogadany z Dinamo i piłkarze postanowili się zbuntować. Cyrki z Situmem i Dilaverem, którzy chyba też trafili do Dinama. Meksyk wtedy był nieziemski.