09-04-2026, 16:26
|
Ocena wątku:
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa |
Nie żyje Jacek Magiera. Taką informację podał przed chwilą PZPN.
Podobno zasłabł podczas biegania.
Podobno zasłabł podczas biegania.
10-04-2026, 11:09
Siwy włos zmylił. Młody chłop.
Ciekawe teraz czy kolejka odwołana, czy na każdym stadionie minuta ciszy.
10-04-2026, 11:10
49 lat, generalnie szok. Myślę, że wszędzie minuta ciszy.
10-04-2026, 11:24
Nie do wiary informacja. Bardzo go lubiłem. Dobry trener, wydawał się porządnym gościem i fajnym człowiekiem. Aż mnie coś skręciło jak o tym przeczytałem. Ale to życie jest kruche. Kawał życia było przed nim.
10-04-2026, 12:19
Kurde, 49 lat, szkoda chłopa, jako nieliczny był hm... jak to określić - "niewkurwiający" swoim zachowaniem, takie przeciwieństwo wszelkich baniaków, probierzy, papszunów.
Pewnie minuta ciszy, nie widzę powodu aby odwoływać kolejkę, to nie Papież.
Pewnie minuta ciszy, nie widzę powodu aby odwoływać kolejkę, to nie Papież.
(10-04-2026, 11:09)strzelisty jupiter napisał(a): Siwy włos zmylił. Młody chłop.
lubiłem gościa, trudno czasami coś powiedzieć o takiej tragedii, szczególnie gdy popatrzysz na rocznik
ale z tym odwołaniem kolejki to CIę poniosło, musiała wiadomość ruszyć. nie wiem kto musiałby odejść żeby odwołać kolejkę - na żałobę narodową to się nie kwalifikuje
10-04-2026, 12:50
Już potwierdzone. Minuta ciszy na wszystkich stadionach.
10-04-2026, 16:57
Ciężko uwierzyć. Choć życie związane z Legią to nie biła od niego nigdy jakaś arogancja i zarozumiałość. Wyglądał na gościa, który "dobrze się prowadzi". Zasłabł podczas biegania. Nie znasz dnia ani godziny.
10-04-2026, 20:39
Ja już kompletnie nie znam się na przepisach. To staranowanie napastnika przez Abramowicza to teraz nie jest faul? Od czego to zależy?
Browsing: 17 gości