Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Wspomnień czar... widziałem już piłkę w bramce po strzale Jevtica, może dlatego że było to najdalej od Kotła. Nie ma historii równoległej ale spekuluję, że gdyby trafił tego karnego to mecz i końcówka sezonu potoczyłaby się inaczej. Dla mnie ten karny to był punkt zwrotny

Odpowiedz
(08-04-2026, 21:31)Mosina napisał(a): To łącząc model statystyczny z moją prognozą, to mamy tytuł po meczu z Arką Wink

Ja mam nadzieję, że Arka coś nam urwie Wink bo będzie mogła ze spokojem bo będziemy mieli już 6 pkt przewagi nad drugą drużyną  Big Grin

Odpowiedz
Nie żyje Jacek Magiera. Taką informację podał przed chwilą PZPN.

Podobno zasłabł podczas biegania.

Odpowiedz
Siwy włos zmylił. Młody chłop.
Ciekawe teraz czy kolejka odwołana, czy na każdym stadionie minuta ciszy.

Odpowiedz
49 lat, generalnie szok. Myślę, że wszędzie minuta ciszy.

Odpowiedz
Nie do wiary informacja. Bardzo go lubiłem. Dobry trener, wydawał się porządnym gościem i fajnym człowiekiem. Aż mnie coś skręciło jak o tym przeczytałem. Ale to życie jest kruche. Kawał życia było przed nim.

Odpowiedz
Kurde, 49 lat, szkoda chłopa, jako nieliczny był hm... jak to określić - "niewkurwiający" swoim zachowaniem, takie przeciwieństwo wszelkich baniaków, probierzy, papszunów.
Pewnie minuta ciszy, nie widzę powodu aby odwoływać kolejkę, to nie Papież.

Odpowiedz
(10-04-2026, 11:09)strzelisty jupiter napisał(a): Siwy włos zmylił. Młody chłop.
Ciekawe teraz czy kolejka odwołana, czy na każdym stadionie minuta ciszy.

lubiłem gościa, trudno czasami coś powiedzieć o takiej tragedii, szczególnie gdy popatrzysz na rocznik

ale z tym odwołaniem kolejki to CIę poniosło, musiała wiadomość ruszyć. nie wiem kto musiałby odejść żeby odwołać kolejkę - na żałobę narodową to się nie kwalifikuje

Odpowiedz
Już potwierdzone. Minuta ciszy na wszystkich stadionach.

Odpowiedz
Ciężko uwierzyć. Choć życie związane z Legią to nie biła od niego nigdy jakaś arogancja i zarozumiałość. Wyglądał na gościa, który "dobrze się prowadzi". Zasłabł podczas biegania. Nie znasz dnia ani godziny.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 18 gości