Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Ja już kompletnie nie znam się na przepisach. To staranowanie napastnika przez Abramowicza to teraz nie jest faul? Od czego to zależy?

Odpowiedz
Ewidentny błąd Abramowicza. Pewnie stwierdzili że nie miał jak "wyhamować" i że celem nie było zatrzymanie przeciwnika. Ale zatrzymał. Dla mnie karny. Pewnie poza polem byłby wolny i żółta kartka.

Odpowiedz
Klasyczne nierozwazne zagranie, jak to się teraz ładnie mówi. Ogólnie to ten sędzia kompletnie nie panuje nad meczem.

Odpowiedz
Czy kartka za ten gest po karnym dla Pululu byłaby objawem rasizmu?

Szczerze to ja go nie chce u nas. Straszny pajac z niego

Odpowiedz
Wcześniej po prostu grał w piłkę i robił to bardzo dobrze. No to dostaje teraz ostrzejsze traktowanie w poszczególnych meczach i już mu nerwy siadają. Czyli jak Kali pchać innych to ok, ale jak inni pchają Kalego to już be.

Odpowiedz
Chłop jak sklep a potrafi przy byle kontakcie paść jak jebnięty piorunem. Sam też gra ostro. To sadzenie się do Antka mniejszego od niego o głowę też mocno niesmaczne.

Odpowiedz
Ogólnie to bardziej Jaga zdobyła ten punkt niż straciła dwa. Bardzo słaby kolejny mecz w ich wykonaniu. Ale dobre i to. Dziękujemy panie Jacku Wink

Odpowiedz
(10-04-2026, 20:46)Mosina napisał(a): Ewidentny błąd Abramowicza. Pewnie stwierdzili że nie miał jak "wyhamować" i że celem nie było zatrzymanie przeciwnika. Ale zatrzymał. Dla mnie karny. Pewnie poza polem byłby wolny i żółta kartka.

Ja też uważam, że karny. I to taki dość oczywisty z boiska, dziwię się, że sędzia nie gwizdnął. Ewentualnie wybroniłoby sędziego gdyby Długosz nie miał możliwości dojścia do piłki. Wtedy można byłoby ewentualnie uznać, że ten kontakt nie był na tyle "brutalny" by to gwizdać. Ale wg mnie by doszedł i to załatwia temat. Kluczem jest oglądanie tej sytuacji nie w zwolnionym tempie.

(10-04-2026, 21:16)Mosina napisał(a): Czy kartka za ten gest po karnym dla Pululu byłaby objawem rasizmu?

Szczerze to ja go nie chce u nas. Straszny pajac z niego

Mecz oglądałem jednym okiem tylko więc o sytuacji nie chce się wypowiadać, ale ja bym tam przyjął Pululu. Nie zraził mnie jakoś bardzo swoim zachowaniem. Ale oczywiście gra ostro i w obie strony to działa, więc niech nie stęka.

A starcie z Kozubalem to mogła by być historia jak z Teo i Henriquezem Wink

Odpowiedz
Patrząc na ten kolejny mecz Widzewa to cały czas zastanawiam się jakim cudem wbili nam oni dwa gole.

Odpowiedz
Niby tak - z drugiej strony Vukovic w 5 meczach nie przegrał ani razu i ma średnią 1,8 pkt.
Oczy krwawią ale działa

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Skorpion, 12 gości