Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Ja już kompletnie nie znam się na przepisach. To staranowanie napastnika przez Abramowicza to teraz nie jest faul? Od czego to zależy?
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
Ewidentny błąd Abramowicza. Pewnie stwierdzili że nie miał jak "wyhamować" i że celem nie było zatrzymanie przeciwnika. Ale zatrzymał. Dla mnie karny. Pewnie poza polem byłby wolny i żółta kartka.
Reputacja:
3
Klasyczne nierozwazne zagranie, jak to się teraz ładnie mówi. Ogólnie to ten sędzia kompletnie nie panuje nad meczem.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
10-04-2026, 21:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2026, 21:17 przez Mosina.)
Czy kartka za ten gest po karnym dla Pululu byłaby objawem rasizmu?
Szczerze to ja go nie chce u nas. Straszny pajac z niego
Reputacja:
3
Wcześniej po prostu grał w piłkę i robił to bardzo dobrze. No to dostaje teraz ostrzejsze traktowanie w poszczególnych meczach i już mu nerwy siadają. Czyli jak Kali pchać innych to ok, ale jak inni pchają Kalego to już be.
Liczba postów: 77
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Chłop jak sklep a potrafi przy byle kontakcie paść jak jebnięty piorunem. Sam też gra ostro. To sadzenie się do Antka mniejszego od niego o głowę też mocno niesmaczne.
Liczba postów: 646
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Patrząc na ten kolejny mecz Widzewa to cały czas zastanawiam się jakim cudem wbili nam oni dwa gole.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Niby tak - z drugiej strony Vukovic w 5 meczach nie przegrał ani razu i ma średnią 1,8 pkt.
Oczy krwawią ale działa