Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
(12-04-2026, 09:10)galis napisał(a): Legia moich marzeń  Big Grin

Jeszcze zapominasz o tym, że gramy z nimi za 2 tygodnie i obawiam się, że papszunek i te kurwy zrobią wszystko aby nam te punkty urwać, to będzie dla nich najważniejszy mecz sezonu, utrzymać się utrzymają, leci termalica, która wczoraj skapitulowała i zamiast wygrać z żydami to dała im 3 punkty, leci niestety Arka oraz pachołki kurwy czyli radomiak.

Odpowiedz
Podałem warunki by tak się stało.
Najważniejsza jest obrona Mistrza I tylko to się liczy! Spadek Widzewa, Legii czy chociaż brak Pucharów dla niej to będą tylko mile dodatki. Dlatego nie chciałem wczoraj zwycięstwa Górnika

Odpowiedz
Górnik całe siły na PP zrobi, to jest dla nich priorytet, wg mnie nie jest dla nas groźny, to będzie jeden z najciekawszych sezonów w ostatnich latach, walka będzie do końca.

Odpowiedz
Legia wczoraj słaba a Górnik fatalny a mimo to ten 1 pkt. zdobyty to jak cud Wink co do wyrównania ligi to na mistrza kilka klubów ma jeszcze szanse, GKS wygrywając dzis z nami ma 3 pkt. straty do nas tfu odpukać w niemalowane, ale takie sa fakty. Po tym co Cracovia ostatnio grała myślałem że Arka to wygra a jednak 2 : 2 .

Odpowiedz
Arka na wiosnę się zapętliła w cyklu remis-porażka-wygrana, już tak 3 razy.
Teraz zaczęli 4 pętlę remisem z Cracovią, więc można w ciemno obstawiać przegraną z Jagą i wygraną z Piastem.

A tak na serio, to może niech już skończą, bo na mecz z nami w tym cyklu wypada remis...

Odpowiedz
Arka musi wygrać u siebie. I liczyć, że inni nic nie wygrają.

Odpowiedz
Nie przypuszczałem że Pogoń tak łatwo sobie poradzi z tym Piastem.

Odpowiedz
karny z dupy + koszmarny błąd bramkarza = 2 bramki
strzały 15 do 4 dla Piasta, wielkie szanse 4 do 2
czasami zdarzy się taki "łatwiejszy" mecz - oby limit takowych wyczerpali

Odpowiedz
Oby ta wygrana ich trochę zluzowała. Gdyby teraz przegrali z Piastem to już wyobrażam sobie mecz z pianą na ryju i ostrym pressingiem. Kupa w majtach wśród naszych obrońców murowana.

Odpowiedz
A ja mam odwrotne zdanie, ta wygrana doda im właśnie luzu więc na spokojnie będą mogli się na nas przygotowywać. W przypadku przegranej kupa a właściwie paprykarz w majtach byłby murowany Wink

Straszny pesymizm mnie dopadł, ale czuję, że ani ze śledziami nie wygramy ani z kurwami... A te dwa mecze mam wrażenie zadecydują czy obronimy mistrza czy nie (szczególnie komfort psychiczny).

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości