Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Mecz z GKS mógł dać nam przewagę nad innymi i pewny spokój. Jagiellonia też nie będzie wszystkiego remisować czy przegrywać. Górnik napędzony awansem do finału PP i remisem z Legią też nie odpuści, cały czas mówię że mamy ciężkie mecze przed sobą Smile teraz Pogoń która pewnie się zepnie na nas bo właściciel już tam mówi o zwolnieniach.

Odpowiedz
(14-04-2026, 17:57)marekst napisał(a): Straszny pesymizm mnie dopadł, ale czuję, że ani ze śledziami nie wygramy ani z kurwami... A te dwa mecze mam wrażenie zadecydują czy obronimy mistrza czy nie (szczególnie komfort psychiczny).

to się nazywa zespół pourazowy Wink też tak mam po słabym meczu, a potem przychodzi coś dobrego. spokojnie - nie wiadomo jaka Pogoń się wylosuje, ale jeśli mamy być mistrzem to musimy sobie z taką presją, przeciwnikiem, etc - poradzić. Gks przegrał w PP ale to ich napędziło, Pogoń wygrała ale nie była lepsza - więc nie wiadomo jak to na nich wpłynie. trudno jest budować przekonanie że się jest dobrym - jak się nie jest Wink U nas jest odwrotnie - zagraliśmy średnio ale "prawie" wygraliśmy, więc morale powinno być ok - bo wiemy że umiemy lepiej. bądźmy dobrej myśli, do tego wyjazdy nam w tym sezonie dobrze leżą. Bardziej obstawiam że nie wygramy z Papszunem (oby tylko).

Odpowiedz
Jeśli Grosicki zrobi motywacje i wspomni o strzelonej bramce na San Siro to nie mamy szans... ;D

Odpowiedz
Legia wygląda niepokojąco dobrze. Ich ostatnie mecze to mocny presing. Zagłębie na razie nie istnieje. Bramkarz Ojrzyński na razie jest ogrywany przez wuefiste Papszuna. Oby bankier Niels wymyślił coś innego na mecz w Poznaniu niż rozgrywanie od tyłu

Odpowiedz
@Mosina pisałem Wink nasze dwa najbliższe mecze to naprawdę szczyt sezonu, reszta teoretycznie "jest z górki".

Odpowiedz
Czyżby legia puchary?Smile

Odpowiedz
(17-04-2026, 21:38)Mosina napisał(a): Legia wygląda niepokojąco dobrze. Ich ostatnie mecze to mocny presing. Zagłębie na razie nie istnieje. Bramkarz Ojrzyński na razie jest ogrywany przez wuefiste Papszuna. Oby bankier Niels wymyślił coś innego na mecz w Poznaniu niż rozgrywanie od tyłu

Dziś nie widziałem całego meczu, ale na pressing Legii zwróciłem uwagę jak grali z Pogonią. Robią to lepiej niż GKS, bo mają więcej jakości. Będzie ciężko - i masz rację - sprawdzian dla sztabu. Ale najpierw Pogoń.

Odpowiedz
Chciałbym zwrócić uwagę na dobrą pracę japońskiego sędziego w Warszawie. Bez podpalania, na spokoju, nie starał się być główną postacią meczu jak mają to w swoim zwyczaju krajowi arbitrzy.

Odpowiedz
Moim zdaniem totalnie się pogubił w tej sytuacji z żółtą dla Buricia.

Odpowiedz
Widzew zrobił wielki krok do spadku.
Radomiak pełna dominacja w pierwszej połowie. W drugiej dostali samobója ale się podnieśli. Brawo Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 34 gości