Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Mam nadzieję, że Arka 8 Maja zasiądzie w sektorze gości? czy znów doping będzie jak z Cracovią przeplatany?
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
I coś wiadomo co ze Skrzypą?
Liczba postów: 275
Reputacja:
8
17-04-2026, 08:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2026, 19:40 przez secret.)
Na razie cisza. Nie wiem czy to była puszczona w klubie plota czy fakt. Zweryfikuje sobotni skład. Jak się nie potwierdzi i Skrzypa w nim będzie to moje źródło uznam za totalnie fejkowe.
Edit: Właśnie Frederiksen powiedział że wszyscy zdrowi i że Milić gotowy na mecz.
A w międzyczasie na tt można było znaleźć newsa że Mrozek ugryziony przez psa..
No niestety fakenewsy nas otaczają już coraz bardziej.
Edit 2: A jednak to nie była plota ze Skrzypczakiem. I nawet z Mrozkiem nie była.
Liczba postów: 596
Liczba wątków: 1
Reputacja:
24
Nasza sytuacja punktowa w tym sezonie jest ewidentnie pokłosiem braków kadrowych spowodowanych kontuzjami w rundzie jesiennej.
Jeśli spojrzymy na pierwsze wiosenne kolejki w naszych mistrzowskich sezonach to obecny jest na takim samym poziomie. Skorża miał w 12 wiosennych kolejkach 24 punkty, Frederiksen 22 a teraz to 23 punkty. Tracimy za to zdecydowanie zbyt dużo bramek szczególnie w Poznaniu. Jesteśmy drużyną tracącą najwięcej bramek w domowych meczach w całej lidze i to jest po prostu skandal.
Reputacja:
17
Czy coś wiadomo co z naszymi nieobecnymi na mecz z Legią? Mrozek, Milic Skrzypa? Jest szansa?
Liczba postów: 275
Reputacja:
8
19-04-2026, 13:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2026, 13:24 przez secret.)
Skrzypczak - nie ma szans, Mrozek wchodzi w tygodniu w trening, Milic nie wiadomo
Reputacja:
17
Oj to nie dobrze. Bo Alexa też nie ma. Oby Milic wrócił.
Liczba postów: 54
Reputacja:
1
Akurat brak Skrzypczaka może nam wyjść tylko na dobre, niestety prawdopodobnie nasz najgorszy obrońca w "nowożytnej" historii, nie przychodzi mi na myśl nikt kto grałby tak źle i tak długo, może początkowy Wilusz? Schyłkowy Janicki? Bo taki Vujadinovic to przy Skrzypie był już pan piłkarz. Może ktoś z forumowiczów ma lepszą pamięć