Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Mam nadzieję, że Arka 8 Maja zasiądzie w sektorze gości? czy znów doping będzie jak z Cracovią przeplatany?

Odpowiedz
I coś wiadomo co ze Skrzypą?

Odpowiedz
Na razie cisza.  Nie wiem czy to była puszczona w klubie plota czy fakt. Zweryfikuje sobotni skład. Jak się nie potwierdzi i Skrzypa w nim będzie to moje źródło uznam za totalnie fejkowe.

Edit: Właśnie Frederiksen powiedział że wszyscy zdrowi i że Milić gotowy na mecz.

A w międzyczasie na tt można było znaleźć newsa że Mrozek ugryziony przez psa..
No niestety fakenewsy nas otaczają już coraz bardziej.

Edit 2: A jednak to nie była plota ze Skrzypczakiem. I nawet z Mrozkiem nie była.

Odpowiedz
Nasza sytuacja punktowa w tym sezonie jest ewidentnie pokłosiem braków kadrowych spowodowanych kontuzjami w rundzie jesiennej.
Jeśli spojrzymy na pierwsze wiosenne kolejki w naszych mistrzowskich sezonach to obecny jest na takim samym poziomie. Skorża miał w 12 wiosennych kolejkach 24 punkty, Frederiksen 22 a teraz to 23 punkty. Tracimy za to zdecydowanie zbyt dużo bramek szczególnie w Poznaniu. Jesteśmy drużyną tracącą najwięcej bramek w domowych meczach w całej lidze i to jest po prostu skandal.

Odpowiedz
Czy coś wiadomo co z naszymi nieobecnymi na mecz z Legią? Mrozek, Milic Skrzypa? Jest szansa?

Odpowiedz
Skrzypczak - nie ma szans, Mrozek wchodzi w tygodniu w trening, Milic nie wiadomo

Odpowiedz
Oj to nie dobrze. Bo Alexa też nie ma. Oby Milic wrócił.

Odpowiedz
Akurat brak Skrzypczaka może nam wyjść tylko na dobre, niestety prawdopodobnie nasz najgorszy obrońca w "nowożytnej" historii, nie przychodzi mi na myśl nikt kto grałby tak źle i tak długo, może początkowy Wilusz? Schyłkowy Janicki? Bo taki Vujadinovic to przy Skrzypie był już pan piłkarz. Może ktoś z forumowiczów ma lepszą pamięć

Odpowiedz
(19-04-2026, 13:24)secret napisał(a): Milic nie wiadomo

Zapewne kolejny odcinek sagi drobny uraz, nie gra przez ponad miesiąc. Już naprawdę nie rozumiem co się dzieje w tej kwestii. No chyba, że tak celowo robią żeby siać dezinformację i podają nieprawdziwe info, ale jeśli to któraś z kolei kontuzja, w której ktoś dokonuje niepoprawnej oceny to dział medyczny należy gruntowanie przewietrzyć.

Odpowiedz
(19-04-2026, 14:04)Dyktator napisał(a): Akurat brak Skrzypczaka może nam wyjść tylko na dobre, niestety prawdopodobnie nasz najgorszy obrońca w "nowożytnej" historii, nie przychodzi mi na myśl nikt kto grałby tak źle i tak długo, może początkowy Wilusz? Schyłkowy Janicki? Bo taki Vujadinovic to przy Skrzypie był już pan piłkarz. Może ktoś z forumowiczów ma lepszą pamięć

Na pewno wielu ma lepszą pamięć ale z pewnością niewielu ma takie klapki na oczach i uprzedzenia jak Ty.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości