Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Legia Warszawa, 26.04.2026 17:30
Tryb drzewa
Na grę Oumy nigdy nie ma dobrej pory. A Jagiełło w defensywie to nawet przed kontuzją grał tak sobie, żeby nie być nie miłym.

Odpowiedz
Nie no Ouma jeszcze w tym sezonie pogra. Ale z Legią niekoniecznie, a już na pewno nie w podstawie.

Tak swoją drogą to coś mi ta sytuacja z powrotem Murawskiego wygląda na taką, że nie chcemy mu spalić potencjalnego nowego klubu, taka przysługa - stąd taka uboga komunikacja i tajemnicze powracanie do zajęć. Szkoda mi go, bardzo często niedoceniany gracz niezbędny przy naszym stylu.

Odpowiedz
Dobry był z niego herbatnik, zwłaszcza Joel się o tym przekonał.

Odpowiedz
Tak, jasne. A teraz za to Joel jest w topowej formie, bo ma asekurację, nie to co kiedyś.

Odpowiedz
Jako obrońca Joel nigdy nie miał topowej formy.

Odpowiedz
Lasyk na klasyk więc dobra opcja. Musiał i Sokolnicki na varze

Odpowiedz
Zgodnie z przewidywaniami. Myć jednak schowany bezpiecznie do I ligi przed finałem PP. A Marciniak ciężki kaliber "mecz o spadek" w Gliwicach.

Odpowiedz
Oby po dzisiejszych meczach Jagiellonia nie wskoczyła na fotel lidera. Najlepszy podział punktów, ale z dwojga złego już lepiej żeby zabrzanie zrównali się z nami punktami.

Odpowiedz
tylko remis - dziś wieczór tyyyyylkoooo remis - tylko remis, tylko remis...

Odpowiedz
@strzelisty
Mówisz, że lepiej, żeby z nami zrównał się Górnik który potem gra z Arką, Zagłębiem, Płockiem i Radomiakiem niż Jaga która ma Raków, Pogoń, GKS i Zagłębie?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości