Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Zachłysną się zdobyciem pucharu, czego im życzę, i spasują w lidze, jednak pozostaną na podium. Czego również im życzę. Zasługują na wicemistrzostwo.

Odpowiedz
Dla mnie taki wariant jest idealny. Życzę im tego PP i życzę im również wicemistrzostwaSmile

Odpowiedz
Dlaczego mając niepowtarzalna okazję na zdobycie Mistrzostwa i Pucharu odpuszczą jeden z nich? Ślązaki zawzięte nie sądzę aby cokolwiek odpuścili ,mogę tylko zyskać.
Jak dla mnie Górnik może zachłysnąć się byciem w top 5 haha

Odpowiedz
Nikt tu nie mówi o odpuszczaniu. Bardziej o wpływie na morale po ewentualnej porażce lub zachłyśnięciu po wygranej. A tych Ślązaków to tam za dużo chyba nie ma... Wink

Odpowiedz
Takie morale, że gieksa miała przyjechać do nas po srogi wpierdol a kurewsko się nam postawili, nie ma co patrzeć czy ktoś wygra czy przegra, my jesteśmy Lech Poznań - LIDER, mamy 3 punkty (4) przewagi,

Ekstraklasa to taka liga, że przed meczem jest maszyna losująca, która ustala jaką formę mają gospodarze i jaką formę przywieźli goście. ZERO LOGIKI w tej lidze Big Grin

Odpowiedz
To fakt, rozegrali blisko 130 min, odpadli w najgorszy możliwy sposób a przyjechali i nas zabiegali. Czas pokaże. Najważniejsze to, żebyśmy my nie skurwili tematu, liczę na komplet punktów do końca sezonuSmile

Odpowiedz
ja bym wolał jednak mecz z Płockiem w spokoju oglądać, już ostatnio z Piastem kilka razy zawał był Wink Jeszcze przyjemniej jakby Górnik/Jaga/raków wyjebali się już w najbliższej kolejce.
Strasznie wykańcza ten sezon w Ekstraklasie Big Grin

e: w sumie w ostatniej kolejce może paść kolejny rekord frekwencji,

Odpowiedz
Trzeba zagrać kolejne 3 mecze jak z Legią i nie oglądać się za siebie

Odpowiedz
Pokażcie mi piłkarza, który po zdobytym trofeum jakim niewątpliwie jest PP nie wypije lampki szampana.. A jak jest zabawa i świętowanie to czasem trudno się znów zmobilizować. Plusem jest też to, że wtedy Raków przegrywa PP i musi starać się w meczu z Jagiellonią, któraś z drużyn straci wtedy punkty.

Odpowiedz
I tak padnie rekord na wszystich stadionach. Bez względu czy my zapewnimy sobie wczesniej tytuł czy nie. Ja też już chyba nie chce powtórki z meczu z Piastem. Pomimo happy endu.
I nie wierzę że Górnik coś odpuści. Grać swoje. Szkoda tego karnego w 98 min. Byłoby teraz 6 punktów przewagi

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości