Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Legia Warszawa, 26.04.2026 17:30
Tryb drzewa
Generalnie nie chodzę po forach innych drużyn ale chciałem zobaczyć opinię ich kibiców po tym meczu i generalnie są wkurwieni na Papszuna bardzo. Nie widzę tam wielkiego entuzjazmu tego trenera więc wydaje mi się ze ciepełko tam jest mocno.

Ten cytat mnie rozbawił
"Ten mecz to tak jakby Barcelona grała z jakimś Alaves, niby coś tam Alaves poszarpie przy Barcelonie, ale zawsze dostanie ze 3, 4 gole w plecy…"

Medialna sraczka z czerwoną kartką pokazuje tylko jak wielki ból dupy mają w Warszawie. I niech tak zostanie do końca.

Odpowiedz
Tam jest jednak nadal jakaś ekipa co twierdzi, że gdyby nie czerwo to by powalczyli i może remis wywieźli. Big Grin

Odpowiedz
(28-04-2026, 07:44)Zabal napisał(a): Generalnie nie chodzę po forach innych drużyn ale chciałem zobaczyć opinię ich kibiców po tym meczu i generalnie są wkurwieni na Papszuna bardzo. Nie widzę tam wielkiego entuzjazmu tego trenera więc wydaje mi się ze ciepełko tam jest mocno.

Ten cytat mnie rozbawił
"Ten mecz to tak jakby Barcelona grała z jakimś Alaves, niby coś tam Alaves poszarpie przy Barcelonie, ale zawsze dostanie ze 3, 4 gole w plecy…"

Medialna sraczka z czerwoną kartką pokazuje tylko jak wielki ból dupy mają w Warszawie. I niech tak zostanie do końca.

Też pokusiłem się o wejście na ich forum. Mnie rozbawiło inne określenie na ich grę, cytuję: "Jakości tyle co brudu pod paznokciem" ;D

Odpowiedz
(28-04-2026, 07:51)Skorpion napisał(a): Tam jest jednak nadal jakaś ekipa co twierdzi, że gdyby nie czerwo to by powalczyli i może remis wywieźli. Big Grin

Ci sami, co czekają na puchary jesienią.

Odpowiedz
Dobre są ich porównania piłkarzy i generalny płacz nad sytuacją klubu.

A to tak. Jadą właśnie takim co t o puchary przewidywali Big Grin

Odpowiedz
Lasyk ewidentnie pozbawił ich szansy na mistrzostwo. Przed meczem z nami mieli jeszcze matematyczne szanse na tytuł, ale ta decyzja z dwudziestej minuty zupełnie pokrzyżowała plany tego zasłużonego dla polskiej piłki klubu, i zamiast o Ligę Mistrzów, będą musieli teraz walczyć, by w przyszłym sezonie nie jechać do Skierniewic, bo tamtejsza Unia prawdopodobnie wejdzie na zaplecze.

Odpowiedz
(28-04-2026, 07:37)rojber napisał(a): A mnie to ciekawi czy jak Legia wyłapie spadek to czy wypierdolą Papszuna;D Piękny to by był upadek tego aroganckiego buca. To komu kibicujemy w piątek o 20? Wink
Jakby się nie skończył ten mecz, to i tak znajdę pozytywy w wyniku.

Odpowiedz
Dokładnie tak, choć obiektywnie, myśląc o przyszłym sezonie, trochę lepiej dla nas jakby to Widzew spadł.

Odpowiedz
Czerwonej wg mnie nie powinno być. Zdziwiłem się że VAR woła sędziego. Bez tej czerwonej też byśmy ich rozjechali. I pewnie tak samo efektownie.

Odpowiedz
Była nie była jest już po meczu. Liczy się zwycięstwo!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości