Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
No to Arka będzie miał solidną ścieżkę zdrowia. 8 maja z nami w Poznaniu i 13 maja u siebie z Górnikiem. Ciekawe jak na nich zadziała blisko 2tygodniowa przerwa, oby nie doszło tam do jakiejś cudownej przemiany. Niech sobie wkalkulują porażkę w Poznaniu a o utrzymanie walczą na innych boiskach.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Arka to się może utrzymać tylko słabością innych. Mają Bruk Bet i w sumie.. Nas Górnika i Raków. Zresztą nie szło wczoraj oglądać tego co robiła Arka. A już ten ich obrońca który zrobił karnego. Brakowało tylko tego aby załadował bramkę. No nic widocznie skład jaki mają jest za słaby na eklape.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najbardziej walczyli w meczu z Nami na jesień....oj jak tam się spieli!!!!
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Mnie ogólnie strasznie drażnią te mecze przyjaźni. Okej, trybuny wiadomo swoje. Do tego zastrzeżeń nie mam, ale jakoś o dziwo zazwyczaj najcięższej jest na boisku w meczach zgodowch. Nasi przyjaciele wtedy jak nigdy nabierają mocy zza światów grając jak mistrzowie świata, a każde podanie dokładne co do milimetra, bramkarz mecz życia, a bramki sto razy większe i piłka po ich strzale zawsze znajdzie drogę do siatki.
Dlatego takiej Arce to życzę zwycięstw co kolejkę w I lidze, niech tam wygrywają i się bawią odmawiając awansu, i niech zostawią te 6pkt dla nas w Ekstraklasie, bo łatwiej będzie je nam wywalczyć z jakąś Polonią Warszawa czy Puszczą niż z napiętą jak plandeka na żuku Arką w meczu w Poznaniu czy Gdyni.
Bo już mam koszmary w nocy jak 8 maja z nami wygrywają i o mistrzostwie zapominamy.
Liczba postów: 691
Liczba wątków: 25
Reputacja:
21
Jak my zagramy swoje bez kupy w majtach to nie mają najmniejszych szans. Dlatego bardzo ważne jest aby wygrać w Lublinie co by głowa była nieco spokojniejsza.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Wygramy żadnego kalkulowania tak jak z Wartą było mieli cały sezon na utrzymanie się. A nie jakieś liczenie na liczby.