Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
Też nie mogłem uwierzyć. Że nie zapytałem. Ale wydało mi się to naiwne szczerze mówiąc. I znałem odpowiedź.
Ogólnie bardzo zaangażowany gość. Widać że żyje tym wszystkim. Zrobił bardzo dobre wrażenie. Nie dawał zdawkowych odpowiedzi. Tak z 10 min gadaliśmy.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
No to fajnie, że nie olał tylko pogadał. Może się czegoś nauczył niepokoją tylko słowa o tym, że kapitałowo nie wygramy z nimi o Widzewie.
Reputacja:
62
to były moje słowa, on tylko potwierdził. zresztą to nie jest żadna tajemnica. Chciałem natomiast usłyszeć że jedyny pomysł to jest właśnie gra na poziomie LM/LE, bo to oznaczać może tylko jedno - że trzeba to zrobić tu i teraz, bo lepsza okazja może i będzie za rok dla MP, ale po 1) nie wiadomo czy te punkty naciułamy, i 2) o MP może być trudniej.
a to oznacza że musimy inwestować w jakość, a to oznacza utrzymanie kadry i 1-2 wzmocnienia, bez czekania na końcówkę sierpnia. wtedy efekt "Dobrzyckiego" może być nawet dla nas korzystny
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Ciekawe czy szuka na to jakiegoś rozwiązania? Czy ma plan pozyskania dodatkowego inwestora. Nowych grubych sponsorów. Czy taka LM dała by nam taką szansę.
Liczba postów: 92
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
No i spełnia się mokry sen strzelistego jupitera - Ali wg mnie zerwał więzadła w kolanie więc przy jego zdrowiu to jest 7-8msc pauzy, a to oznacza że kontraktu z nim wg mnie nie przedłużymy
Reputacja:
62
Albo właśnie dlatego przedłużymy na jakiś promocyjnych warunkach. Teraz nikt go przecież nie będzie chciał.
Ogromna szkoda. Gość był w mega formie
Liczba postów: 113
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Jeśli okazałoby się najgorsze to uważam, że Lech musi ten kontrakt przedłużyć. Tak po prostu a sam Ali pewnie z kasy zejdzie z tego powodu. Oby nic groźnego.
Pamiętam kiedyś Paweł Brożek w meczu w Bełchatowie tak skoczył i do dziś mam ciarki a niedługo potem grał bo okazało się niegroźne. Mam nadzieję nadal.