Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Nieciecza oficjalnie zleciała. Mocny pocałunek śmierci na do widzenia od GieKSy. Podobnie jak w poprzednim sezonie Puszcza od nas wyłapała. Zostały jeszcze dwa miejsca na czerwonych fotelach. Jak dla mnie Widzew i Pogoń.

Odpowiedz
To nie mogło się udać, ich kolejne pobyty w eklapie coraz słabsze.

Odpowiedz
Spadnie Arka i Widzew, duże znaczenie ma terminarz i kto o co gra Wink Zagłębie i Wisła dziś nie wygrają bo nie muszą więc...

Odpowiedz
Cracovia prosi się o spadek. Przeciwnik i sędziowie robią wszystko by wygrali a ci nic...
Szukając pozytywów to te mecze przyjaźni zbyt wiele Nas kosztują - póki co wyszarpany jeden punkt w trzech meczach

Odpowiedz
No i proszę. Raków zwolnił Tomczyka.
A tyle było pitolenia że dostanie dużo czasu na przebudowę kadry

Odpowiedz
Dostał. Kilka miesięcy Wink
Ciekawe. Na trzy kolejki do końca. Zawsze mnie to bawi - teraz kolejne przejściowe rozwiązanie? Przecież oni go wybierali pod całą koncepcję drużyny. Trochę szok.

Odpowiedz
Ja leję jak na siłę bronią faul dla Legii Smile szok

Odpowiedz
Chyba upada mit Świerczewskiego właśnie, wychodzi na to że bez Papszuna jest tam niezły bajzel Smile Szczególnie dziwi zdanie w komunikacie o tym, że już jutro będzie podany następca, raczej z dnia na dzień takich rzeczy się nie załatwia.

Odpowiedz
Będzie pewnie Szwarga.

Odpowiedz
Szulczek będzie pewnie Big Grin Po coś go wzięli. To sobie chłop potrenował teraz nawet Polonia B go nie weźmie Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 46 gości