Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Już są przecieki dziennikarzy, że Dawid Kroczek ma to wziąć do końca sezonu, a co potem to się zobaczy.

Odpowiedz
(03-05-2026, 20:17)Zabal napisał(a): Ja leję jak na siłę bronią faul dla Legii Smile szok

Żenua... a ten Włodarczyk? Jak mówił o Legii to widać było mu ósemki a stolik aż  się podnosił. Oni serio myślą że w piątek wygrali Ligę Mistrzów a nie mecz ze spadkowiczem.

Odpowiedz
A czego się spodziewać po Canal Plusie Big Grin

Odpowiedz
(03-05-2026, 21:22)Kris napisał(a): Już są przecieki dziennikarzy, że Dawid Kroczek ma to wziąć do końca sezonu, a co potem to się zobaczy.

Już oficjalnie Kroczek trenerem Rakowa.

Odpowiedz
Zawsze mi imponowało w Rakowie to, że mieli plan i go realizowali a drużyna notowała stały rozwój. Zastanawiało mnie co będzie gdy wejdą na szczyt i przyjdzie regres. No i teraz mamy odpowiedź. Gówno będzie. Czego oni się spodziewali? Że przyjdzie młody trener i zgranymi kartami będzie walczył o mistrza i zdobędzie puchar? Nawet nie miał okazji zrobić zmian kadrowych.

Odpowiedz
Panika. Swierczewskiemu skończyła się cierpliwość inwestycyjna i brak pucharów będzie dramatem.
Po tej zmianie nagle zaczną wygrywać?

Odpowiedz
Chyba, że doszło w Rakowie do efektu Rumaka i Kroczek pisał raport o Tomczyku.

Odpowiedz
Radomiak strzela dwie bramki grając w 10. Patrz Legio i ucz się. A Lechia chce chyba też spaść Smile

Odpowiedz
Radomiak się właśnie utrzymał. W Lechii chyba nie płacą. Przeciwnik w dziesiątkę od połowy pierwszej połowy, a betony bęcki trzy do jaja.

Odpowiedz
Przypominam, że my jeszcze gramy z Radomiakiem.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 16 gości