Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
pytanie czy stać nas, albo raczej Aliego, żeby zaakceptować kontakt który pozwoli cieszyć się z jego gry w 2027, a nie zabije to budżetu

Odpowiedz
Też na to liczę i na pokaz co potrafi w ostatnich meczach.

Odpowiedz
@Mosina, byłoby to zapewne kosztem zdrowego skrzydłowego, którego będzie trzeba sprowadzić. Jeśli jest dylemat, Palma czy Gholizadeh, to ja nie mam wątpliwości. Wolę gościa nie podatnego na kontuzje, prezentującego odpowiedni poziom, niż bombę z opóźnionym zapłonem. Nawet jeśli czaruje na boisku.

Odpowiedz
Kontrakt nie zostanie przedłużony z Alim. Ja bym jednak za jakieś śrubki zaproponował na rok.

Odpowiedz
Dawno mnie nie było. Ja mam stety nietesty fascynację umiejętnościami Irańczyka. (I nie mam na imię Piotr, ale fascynację chyba mamy podobną).

Zakładam, że ten roczny kontrakt miał być na poziomie 800 k rocznie.

Rozłożyć to 800 k w kontrakcie na 3 lata i zaproponować 2+1. Reaktor wytrzyma, Ali otrzyma wsparcie na jakie zasługuje, a boisko zyska gościa, którzy w 30% minut potrafi zrobić różnicę na poziomie mistrz/niemistrz.

Mój wymysł to pewnie science-fiction, ale 1+1 na 250 k rocznie to powinna być oczywistość ze strony klubu.

Odpowiedz
Skorpion. Skąd ta wiedza?

Mam tak samo jak Pucenty. Przeliczyć kontrakt na 30%. Spłaci się. Do tego będzie mega historia

Odpowiedz
Ja mu życzę, żeby nie był leczony w Reha.

Odpowiedz
KKS Lech.com podaje, że kontrakt nie zostanie przedłużony będzie pożegnanie. Szkoda liczyłem, że coś zaproponują.

Odpowiedz
a to jestem na razie spokojny...

Odpowiedz
No zobaczymy może nas zaskoczą. Jakiś kontrakt za małe siano na rok wypadało by dać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 8 gości