Liczba postów: 339
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Tam romans tego gościa z GTS trwał już kilka lat i już dawno o tym się pisało, bardziej to bym uznawał go za szaleńca dotychczas - wprowadzić taki gówniany malutki klubik "na salony" to właśnie dla mnie jest szaleństwo i dobrze, że porzuca ten projekt i chce wejść w jednak co bądź - większy klub. Starczy już takich gówien jak Termalica, Puszcza czy właśnie Wieczysta.
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 25
Reputacja:
22
Jak się Widzew kiedyś tam ogarnie, dojdzie do tego Wisła Kraków z kasą, w Zabrzu też na horyzoncie wizja lepszych czasów to ładna bitka się zrobi w tej ekstraklasie.
Liczba postów: 266
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Może się okazać że w tym towarzystwie to Legia będzie biedna jak mysz kościelna.
Aby wyróżnić się na tle bądź co bądź jednak megalomanów piłki nożnej to szansa na zarobienie kolosalnych pieniędzy z ligi mistrzów musi być must have naszego zarządu bo się okaże że za 2-3 lata będzie znacznie trudniej niż obecnie.
Na szczęście wydaje się że mamy dość silnie poukładane fundamenty ale to mogą być tylko pozory.
Reputacja:
22
Co do Legii to rozbawiło mnie ostatnio pojawiające się życzeniowe myślenie o zainwestowaniu w klub przez Lewandowskiego. Artykuł okraszony zdjęciem Lewego w koszulce Legii, jakoś tak uśmiech na twarzy mi się pojawił. Oj muszą mieć tam ogromny ból dupy, że jedyne co im wychodzi z Mioduskum to zadłużanie klubu.
Liczba postów: 299
Reputacja:
15
Prędzej czy później ktoś tam zainwestuje - możemy sobie marzyć i heheszkować, ale to za duży klub i przede wszystkim - za duże miasto. Potencjał biznesowy Warszawy jest z innej półki niz całej reszty kraju.
Liczba postów: 339
Reputacja:
11
Nie zdziwi mnie jak leśny tylko czeka aż cena legii spadnie jeszcze bardziej i potem nagle objawi się jako zbawiciel i ogłosi, ze ma 5 bogatych inwestorów i obieca znów czempionslig. Mioduski zostanie zmuszony do sprzedaży.
Reputacja:
22
Najbardziej się obawiam tych dla których niebo jest limitem. Taki Dobrzycki już to pokazał, że pieniądz może zainwestować każdy. Ciekawi mnie jak będzie z tym typem od Wieczystej. Czy tam majątek jest podobny. Także trzeba naruchać tych MP póki przeciwnicy finansowo wyglądają podobnie lub gorzej do nas. Potem może być ciężko.
Liczba postów: 274
Reputacja:
8
Trzeba w tym okienku zainwestować na rynku transferowym, by było kolejne mistrzostwo w sezonie 2026/27 i bezpośredni awans do LM
Liczba postów: 266
Reputacja:
9
Na szczęście pieniądze to nie wszystko