Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Lechia chyba dostała jakiś cynk że im te 5 punktów zwrócą Wink strasznie słabo grają ostatnio a dziś z Widzewem tragicznie.

Odpowiedz
Szmyt próbował całą rundę aż zrobił akcje ala Pietuszewski.

Odpowiedz
(21-11-2025, 20:15)galis napisał(a): Napastnika który nie strzela bramek już tam ma więc na początek powinno wystarczyć

(Wczoraj, 06:20)strzelisty jupiter napisał(a): "Mistrzostwo da nam 56 punktów. Więcej nie potrzeba."

Tak pisałem 19. kwietnia. Bądźcie spokojni. Smile Żadna z innych drużyn nie osiągnie w tym sezonie tego pułapu punktowego.
Bez stresu możecie palić grilla dzisiaj, a jutro - po sobotnich meczach - gięta z ognia wjedzie już z radością.
Odważna teza, zajebiście odważna. Ja spokojny nie jestem, ale taki ze mnie typ - dopóki ktoś może
nam tego mistrza matematycznie zgarnąć nie jestem niczego pewny. Tym bardziej, że to ekstraklasa, tym bardziej, że to popierdolony sezon.

Odpowiedz
(02-05-2026, 22:38)Mosina napisał(a):
(26-04-2026, 21:41)Mosina napisał(a):
(19-04-2026, 19:16)Mosina napisał(a):
(08-04-2026, 15:17)Mosina napisał(a):
(08-04-2026, 13:43)Marcin1984 napisał(a): Pogoń , Legia, Arka, Radomiak to zespoły które grają o utrzymanie więc obstawiam że to będą ciężkie mecze i będziemy tutaj tracić punkty. Motor u siebie może wygrać z każdym a na koniec Wisła która może będzie chciała powalczyć o puchary, ale to juz będzie wiadomo wcześniej czy będą mieć na to jeszcze szanse. Walka o mistrza jak i o utrzymanie będzie trwała do ostatniej kolejki.

A jakoś jestem spokojniejszy, gdy gramy z zespołami, które grają "o coś" więcej niż miejsce w środku tabeli i 200 tys. więcej z Ekstraklasy. To oznacza że muszą się otworzyć zeby coś "ugrać", nie ma nic gorszego niż ostatni mecz sezonu z Piastem który niby nie grał o nic, a sie postawił bez większego obciążenia.
Moje przewidywania:
Gks wygrana pewna, gks po cięzkim mam nadzieje półfinale
Pogon wygrana, są kompletnie bez pomysłu
Legia remis, Papszun postawi zasieki
Motor remis
Arka wygrana
Radomiak remis
Wisła wygrana
Bilans: 4 zwycięstwa, 3 remisy = 15 pkt
Dodatkowo uważam że po Radomiaku bedziemy mieli tytuł obroniony

Z mojej prognozy jak na razie (zdobycz pkt/prognoza):
GKS 1/3
Pogon 3/3
Legia 3/1
Punkty do mitycznych statystyk 7/11
Zostało 4/12

GKS 1/3
Pogoń 3/3
Legia 3/1
Motor 3/1
Arką 1/3
Do mistrzostwa 11/11
Zostało 0/12

Wg algorytmu zdobyliśmy właśnie tytuł. Jakoś tego nie czuje i mam nadzieję że nie trzeba będzie tego weryfikować.

Odpowiedz
Pamiętam raz Niels raz zrobił zmianę przy defensywnym sfg i tak straciliśmy bramkę i chciano wtedy zmieniać amatora Nielsa. Właśnie Siemieniec zrobił zmianę w takim samym momencie i Jaga straciła na 2-2. xd Siemieniec amator. Smile

Odpowiedz
Jaga odrobiła to co straciła z Górnikiem. Ostatnie minuty na 3:2

Odpowiedz
Przyfarciło im.

Odpowiedz
Mam bardzo ale to bardzo wątłą wiarę w Zagłębie dziś.
Ale oby mnie moja intuicja zawiodła .

Odpowiedz
Ja też wątłe. Bardziej liczę na remis w Gdyni i w drugim środkowym meczu Wink

Odpowiedz
Zagłębie od miesiąca na wakacjach Smile też nie chce mi się wierzyć że coś urwą Górnikowi, Podolski ich tam zmobilizuje o walkę do końca skoro jest cały czas szansa na mistrza.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: adi2050, grzeszczak, joseph, kwiatos16, lolas, Radio00, Skorpion, 28 gości