Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Czyli co, w środku tygodnia remisy a w weekend Radomiak robi szpaler?

Strzelisty, mam nadzieję, że jesteś milionerem i bukmacherzy Tobie wypłacają Wink

Odpowiedz
Radomiak nie zrobi nam szpaleru.

Odpowiedz
Z powodów małej tabeli czy nienawiści?

Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)galis napisał(a):
(Wczoraj, 06:20)strzelisty jupiter napisał(a): "Mistrzostwo da nam 56 punktów. Więcej nie potrzeba."

Tak pisałem 19. kwietnia. Bądźcie spokojni. Smile Żadna z innych drużyn nie osiągnie w tym sezonie tego pułapu punktowego.
Bez stresu możecie palić grilla dzisiaj, a jutro - po sobotnich meczach - gięta z ognia wjedzie już z radością.

Strzelisty ufam Tobie!
Pamiętam jak nie wierzyłem w 2022 a Ty nakreśliłeś scenariusz na końcówkę sezonu który dał nam Majstra.
P.s. gdzie o tej porze kupię giętą?  Smile
Edit. W tym roku to akurat wierzę juz od dawna i pisałem że jeśli po meczu z Legią będziemy liderem to już nic nas nie zatrzyma.

Czyli algorytm mówił prawdę. Wczoraj zdobyliśmy ostatni punkt potrzebny do mistrzostwa Wink

Odpowiedz
W środę Arka się rewanżuję za piątek i wygrywa z Górnikiem, w Częstochowie dzielą się punktami, my w Radomiu remis i widzimy się na starym Wink

Odpowiedz
( 2 godzin(y) temu)MichalM napisał(a): Z powodów małej tabeli czy nienawiści?

Małej tabeli. W przypadku remisu Jagiellonia będzie tracić 6pkt więc może się jeszcze z nami zrównać.

Odpowiedz
Ale chyba ma gorszy bilans bramek.

Odpowiedz
Jak zaczniemy przegrywać to nam pójdzie w dół a im przy wygranych w górę więc łatwo nas wyprzedzą. Tfu tfu Wink

Odpowiedz
Mało prawdopodobny scenariusz... W tygodniu remisy, potem wygrywają wszystko do końca. My przegrywamy 2 mecze...
Mała tabela z 4 drużyn...

Odpowiedz
Ale teoretycznie na koniec sezonu może mieć lepszy.

Wracamy na autostradę. I to taką 8-pasmową.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: adi2050, grzeszczak, joseph, lolas, Radio00, Skorpion, 30 gości