Liczba postów: 586
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Szansa jest nie tylko duza ale przeogromna - 7 punktów Jagi mającej wyjazd na zajezdnię, trzy dni później na Nową Bukową a na końcu mecz z Chłopakami od Ojrzyńskiego którzy mając szansę na Puchary będą po lekturze Vonneguta? To jest mała szansa by nie powiedzieć mission impossiblle.
Oczywiście trzeba patrzeć na siebie bo jak mówiła moja Babcia, kto patrzy na cudze datki ten je obiad rzadki. Liczę na zwycięstwo w Radomiu a potem u Nas to juz la zabawa...
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
10-05-2026, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-05-2026, 14:01 przez grzeszczak.)
E: zły wątek, prosze o usunięcie
Liczba postów: 301
Liczba wątków: 1
Reputacja:
23
Sedziowie chyba czasem teatrzyk z tym VARem odstawiają.
W meczu Piast-GKS, przy odwołanej w końcu bramce, ręka Szkurina z gatunku oczywistych, odwracając się, odbija piłkę przedramieniem w zupełnie innym kierunku, tak że wystawia ją strzelcówi gola na patelnię.
A tu jakieś 3 minuty sprawdzania, potem sedzia wołany do monitora żeby jeszcze się upewnić...
Po co, dlaczego?
Liczba postów: 783
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Wychodzi na to, że ostatnie mecze z Radomiem i Płockiem to będą mecze z drużynami którym ani nie grozić będzie spadek ani puchary
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Co do meczu z Wisłą Płock to jestem jakoś spokojny o jego wynik. Co do Radomia to mam przeczucie, że Radomiak będzie jeździć na dupie, szczególnie te murzynki.