Liczba postów: 586
Liczba wątków: 0
Reputacja:
13
Jak bez znaczenia? Wygrywając dziś Gieksa byłaby na musiku a Zagłębie dalej w grze o puchary. Finalnie Jaga miałaby dwa mecze z drużynami walczącymi o puchary a tak ma plażę.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Jak Piast będzie bezpieczny to przegra z Widzewem. Taka to drużyna jest.
Reputacja:
13
Grają teraz z Rakowem więc raczej w ostatniej kolejce będą mieć swój mały finał
Reputacja:
13
15-05-2026, 22:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-05-2026, 23:00 przez galis.)
Nie, Gieksa byłaby na szóstym więc juz nie pucharowym, miała trzy punkty straty do Zagłębia i jeszcze Płock mógłby ich dojść więc musieliby z Jagą. Do tego Płock już by nie miał szans ich wyprzedzić więc nie groziłyby mu puchary w meczu z nami. Natomiast fakt, mecze Jagi to jeszcze nie plaża bo Zagłębie może jeszcze walczyć o puchary
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
W przypadku wygranej Widzewa z Piastem do jego spadku są potrzebne:
- 6 punktów Lechii
- 2 punkty Cracovii
- 3 punkty Piasta
- dla pewności po 1 punkcie Motoru i Korony.
Jak zremisują z Piastem to Lechia potrzebuje już nie 6 punktów a 3
Do tego włącza się do gry Arka która zdobywając 6 punktów może ich przeskoczyć w tabeli.
Jak Lechia pociśnie Legię w niedzielę to moim zdaniem nic nie uratuje Widzewa.
Liczba postów: 783
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Swoją drogą, to Mrozek zjada Dragowskiego na śniadanie. Mam nadzieję, że zostanie wybrany najlepszym bramkarzem ligi.
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Obudziłem się i tak zacząłem na spokojnie się zastanawiać. Dlaczego GKS czy Zagłębię miałyby odpuścić puchary? Raz, że im wyższe miejsce w lidze to większa kasa a dwa to zawsze można odpuścić pierwszą rundę w Europie i tyle. Poza tym sami zawodnicy mogliby chcieć się pokazać i powalczyć o jakiś angaż w lepszym klubie. Nie wiem, może to moje życzeniowe myślenie co by Jaga nie miała za lekko…