Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 1.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Ekstraklasa
Tryb drzewa
Dwie różne sytuacje. GKS chce i moim zdaniem zagra w pucharach, to naturalny rozwój dla trenera i kilku zawodników.
Zagłębie - wręcz przeciwnie. Tam nie ma ambicji - Ojrzynski doskonale wie, że ewentualne puchary to tam pocałunek śmierci. Pamiętaj, że tam rządzi polityka spółki skarbu państwa. 
Wszystkim dobrze, fajnie płacą - po co się wychylać i zrobić sobie pod górkę? Transferów i tak nie dostanie za dużo. Cisza, spokój, ciepła woda.

Odpowiedz
(16-05-2026, 05:16)Kefas9494 napisał(a): Swoją drogą, to Mrozek zjada Dragowskiego na śniadanie. Mam nadzieję, że zostanie wybrany najlepszym bramkarzem ligi.

42 bramki stracone to sporo i tak patrząc to połowa ekip z ligi ma mniej Wink  dla mnie prawie 40 letni Burić powinien dostać nagrodę.

Odpowiedz
(15-05-2026, 23:15)Mosina napisał(a): My ciągle mowimy co by było gdyby Zagłębie nie wygrało z Górnikiem? Wink

Zdecydowanie wdał się dwugłos. Ja pisałem o tym, że szkoda przegranej Zagłębia z Pogonią bo wygrana wywarłaby presję na Gieksie w meczu z Jagą. Jednocześnie cieszę się że to Zagłębie zrobiło wcześniej dobrą robotę wygrywając z Górnikiem bo pozbawiło ich szansy bycia liderem przed naszym meczem w Radomiu.
Generalnie trochę za dużo tych rozkmin i scenariuszy bo już się w nich gubimy. Nie oglądać sie na innych - wygrać w Radomiu, przypiąć złotą gwiazdkę i świętować!

Odpowiedz
Czy gest Bergiera ma oznaczać, że spuszczają się do 1 ligi? Wink

Po prostu debil... dyskwalifikacja na ostatni mecz sezonu o być albo nie być. Nie masz problem ale ten gest będzie symbolem jeśli spadną.

Co do powyższego tematu, większe aspiracje na puchary powinna mieć Gieksa i ją chciałbym tak zobaczyć przez to jak prezentowała się w lidze.

Chyba, że... robią miejsce Legii Wink (bo ona by tak chciała...)

Odpowiedz
Uważam że GKS chce.
Nie wiem też czy można tym chciejstwem jakoś wielce sterować. Nie oglądałem wczoraj pierwszego meczu - odpuścili? Może są słabi. I raz im coś wyjdzie jak z Gornikiem a innym razem nie. Ojrzyński został ogłoszony w pewnym momencie magiem od trenerki.

PS. Dalej uważam że gdyby Zagłębie które jest ZA GKSem by tamten mecz z Gornikiem przegrało, byłoby bardziej za więc miejsce Katowic byłoby takie jak teraz

Ps2. Bergier. Już bez przesady. A co oni robili pod sektorem Korony?

Odpowiedz
(15-05-2026, 23:46)Antonio napisał(a): W przypadku wygranej Widzewa z Piastem do jego spadku są potrzebne:
- 6 punktów Lechii
- 2 punkty Cracovii
- 3 punkty Piasta
- dla pewności po 1 punkcie Motoru i Korony.

Jak zremisują z Piastem to Lechia potrzebuje już nie 6 punktów a 3
Do tego włącza się do gry Arka która zdobywając 6 punktów może ich przeskoczyć w tabeli.

Jak Lechia pociśnie Legię w niedzielę to moim zdaniem nic nie uratuje Widzewa.

A Lechia ma już wyjaśnioną sytuację z ujemnymi punktami?

Odpowiedz
(16-05-2026, 09:44)Mosina napisał(a): Ps2. Bergier. Już bez przesady. A co oni robili pod sektorem Korony?

Byli pod sektorem gości ale blisko klatki stali jeszcze kibice Korony a tam taka bliska interakcja jest możliwa i sobie posłuchali. Ten nie wytrzymał.

Odpowiedz
Nie cofną Lechii tych ujemmych punktów

Odpowiedz
Słyszałem, że gdzieś w II lidze była podobna sytuacja co Bergiera i dostał karę finansową i oraz karę zawieszenia w "zawieszeniu". Pewnie po tej samej linii i by nie ingerować w szanse na utrzymanie decyzja będzie podobna.
Jeszcze Widzew i zawodnik się pokaja to będzie tylko kara w zawieszeniu.

Odpowiedz
Tak. 1000 pln

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Chaos, 17 gości