Liczba postów: 301
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Dwie różne sytuacje. GKS chce i moim zdaniem zagra w pucharach, to naturalny rozwój dla trenera i kilku zawodników.
Zagłębie - wręcz przeciwnie. Tam nie ma ambicji - Ojrzynski doskonale wie, że ewentualne puchary to tam pocałunek śmierci. Pamiętaj, że tam rządzi polityka spółki skarbu państwa.
Wszystkim dobrze, fajnie płacą - po co się wychylać i zrobić sobie pod górkę? Transferów i tak nie dostanie za dużo. Cisza, spokój, ciepła woda.
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
16-05-2026, 09:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2026, 09:47 przez Mosina.)
Uważam że GKS chce.
Nie wiem też czy można tym chciejstwem jakoś wielce sterować. Nie oglądałem wczoraj pierwszego meczu - odpuścili? Może są słabi. I raz im coś wyjdzie jak z Gornikiem a innym razem nie. Ojrzyński został ogłoszony w pewnym momencie magiem od trenerki.
PS. Dalej uważam że gdyby Zagłębie które jest ZA GKSem by tamten mecz z Gornikiem przegrało, byłoby bardziej za więc miejsce Katowic byłoby takie jak teraz
Ps2. Bergier. Już bez przesady. A co oni robili pod sektorem Korony?
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
16-05-2026, 11:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2026, 11:04 przez SpokoLoko.)
Nie cofną Lechii tych ujemmych punktów
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Słyszałem, że gdzieś w II lidze była podobna sytuacja co Bergiera i dostał karę finansową i oraz karę zawieszenia w "zawieszeniu". Pewnie po tej samej linii i by nie ingerować w szanse na utrzymanie decyzja będzie podobna.
Jeszcze Widzew i zawodnik się pokaja to będzie tylko kara w zawieszeniu.