Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
A o czym konkretnie? Bo mi się podobało, pewny siebie, umiejętności, tego co chce robić.

Odpowiedz
moją uwagę zwróciła wielka zadra za bojkot dopingowy po sezonie z Rumakiem (chyba o ten mecz z Koroną mu chodziło). Że z drużyną trzeba być na dobre i złe nawet jak spada, i że tak jest w Niemczech (bo tam na mecz spadkowiczów to chodzi 30-40 tyś) a w Anglii to w ogóle taka zajebista atmosfera że ho ho. No i że on też jeździł na wyjazdy, ale na pytanie jakiego klubu, to się okazało że jakiego popadnie na Śląsku.
i że jego taktyka gry obronnej nie interesuje, bo robi swoje jako bramkarz. potem dziwimy się że mówi ze nic nie jest ustalone.
taki tam - trochę bełkot. jakoś mnie nie nie przekonał

Odpowiedz
No tak, faktycznie na to też zwróciłem uwagę ale interpretowałem inaczej.
Mimo, że nie dorobiłem się kariery piłkarskiej na takim poziomie ale mam podobne odczucia jako piłkarz. To się kłóci trochę z kibicowskim postrzeganiem świata Smile
Jeździć na mecze nie musi oznaczać, że od razu był czyimś fanatykiem. Tutaj może w trakcie doszło do tego, że nie wiedział jak wybrnąć Smile
Ten doping, ja piłkarza rozumiem. Bo jak jest dobrze to się całuje stopy a jak coś się nie udaje to nieudacznik. A najczęściej robi to co zawsze i z takim samym zaangażowaniem.
Ten mecz z Koroną, nie wiem czy piłkarze byli winni degrengolady, czy trener, zarząd. Natomiast oni robili wszystko by wygrywać a dostają takie pociski. Widzę to nawet także, że taki Mrozek nic nie zmienił w swoim podejściu, treningu a teraz jest powiedzmy uwielbiany.

Kwestia patrzenia na statystyki, może dobrze chciał przekazać a źle wyszło. Ja to widzę tak, że ma jakieś zadania od trenera czy fach bramkarski tego wymaga a taki "koziołek" mu powie "tu mogłeś krok zrobić i byś to obronił" i krytykuję go za błędne ustawienie ale może trener wymaga by właśnie tam stał a błąd kogoś innego doprowadził do takiej sytuacji.
Sam mówił, że analizuje każda bramkę i wie czy mógł coś zrobić.
Pamiętaj, że jak to się mówi, nie ma dobrze obronionych karnych tylko źle strzelone więc..jak bramkarz nie będzie miał szczęścia to będzie krytykowany ale on tego szczęścia nie wytrenuje. Może jedynie mu dopomóc (aż mi się Jak rozpętałem II wojnę Światową skojarzyło Big Grin )

Odpowiedz
no tak Wink
powiedział też coś w stylu że analizował i zabrzmiało że nie popełnał błędów. to zabrzmiało jakby był zbytnio zadufany w sobie.
i myślę też że ma dziecinne wyobrażenie jak to w innych krajach jest zarąbiście, te trybuny, atmosfera. może się trochę zdziwić jak pojedzie na ten wyśniony zachód
ale zgadzam się że zwykle obrywa się piłkarzom za bardzo gdy nie idzie w sezonie. ale też muszą to rozumieć i sie nie obrażać na trybuny. ale ten świat kibicowski i piłarski jest rzadko kiedy jednolity. teraz mamy złoty czas, kibicowanie na Macu na dachu busa, bo jest wynik. chwilo trwaj Wink

Odpowiedz
Mówił głównie o Bundeslidze i Anglii.
Tam chodzą na mecze bez względu na wyniki i to głównie miał na myśli. Są jakby na dobre i na złe.
W Polsce póki co Lech na 6 miejscu w tabeli bez perspektyw to 15-20 tys, Lech w czołówce to 30. To nie to samo ale widać postęp i nas w tej materii.

Odpowiedz
Gurgul oraz Mońka znaleźli się na liście GoldenBoy 2026. Oprócz nich na tej liście znaleźli się też Pietuszewski oraz Potulski.

Odpowiedz
I słyszysz tego dziada Urbana, że Mońki to on nie powoła bo w sumie to tylko pół sezonu. Ale odpady z Legii to tak jak najbardziej!

Odpowiedz
Piecze dupa w Warszawie, że po raz kolejny głośno o młodzieży jest w Lechu a nie w Legii. Na ile będą mogli to będą to deprecjonować, z resztą tak jak nasz zdobyty tytuł.

Odpowiedz
Ale jedno trzeba im oddać ich akademia ostatnimi czasy leje naszą w CLJ czy nawet w rezerwach (które awansowały) potem następuje degrengolada tych z Warszawy którzy ewidentnie nie potrafią wprowadzać młodych do składu.

Odpowiedz
Mamy Nielsa.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 17 gości