Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 1.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Lech Poznań
Tryb drzewa
Teza brzmiała że nikt więcej nie zdobędzie 56 pkt. Zdobyły jeszcze dwie drużyny

Odpowiedz
(24-05-2026, 10:52)Gruszowy napisał(a):
(24-05-2026, 10:03)strzelisty jupiter napisał(a): Posypuję głowę popiołem. Nie dałoby mistrzostwa 56 punktów. Pomyliłem się o jedno oczko. Wink

Dałoby. My 8pkt, Górnik 6, Jaga 2

@Mosina, teza o 56 punktach dających mistrzostwo też była. Wink Dzięki @Gruszowy, nawet tej małej tabelki nie liczyłem.

Odpowiedz
Była w tle. Że małe tabele są niepotrzebne bo nikt nie zdobędzie 56 pkt Wink

Odpowiedz
(24-05-2026, 10:03)strzelisty jupiter napisał(a): Posypuję głowę popiołem. Nie dałoby mistrzostwa 56 punktów. Pomyliłem się o jedno oczko. Wink

Chciałbym się zareklamować jako większy wizjoner bo w tamtym wątku napisałem, że zdobędziemy 11 pkt i sprawę załatwimy w Radomiaku.

Odpowiedz
Teraz to ważne są wzmocnienia! I to jedno dwa tylko parę. Wzmocnić kadrę i jedziemy dalej.

Odpowiedz
(24-05-2026, 12:04)Róża napisał(a):

Chciałbym się zareklamować jako większy wizjoner bo w tamtym wątku napisałem, że zdobędziemy 11 pkt i sprawę załatwimy w Radomiaku.

Ale przy równej ilości punktów z Górnikiem bylibyśmy mistrzami bo z nimi wygraliśmy. Czyli 56 starczyłoby.

Odpowiedz
(24-05-2026, 11:48)Mosina napisał(a): Była w tle. Że małe tabele są niepotrzebne bo nikt nie zdobędzie 56 pkt Wink

(19-04-2026, 21:07)strzelisty jupiter napisał(a): Mistrzostwo da nam 56 punktów. Więcej nie potrzeba.

Mosina, niedowiarku. Wink Z 19. kwietnia z wątku o meczu z Paprykarzami. Wink

Odpowiedz
(20-04-2026, 05:13)strzelisty jupiter napisał(a): Aby uzyskać 56 punktów, Jagiellonia lub Górnik musieliby zdobyć w ostatnich 5 meczach 10 oczek, czyli wygrać 3 spotkania, 1 zremisować, a 1 przegrać. Uważam, że żadna z tych ekip nie wygra 3 meczów na 5.
Jagiellonia ma: Górnik, Pogoń, Raków, GKS Katowice i Zagłębie. Gdzie tu 3 wygrane?
Górnik ma: Jagiellonię, Zagłębie, Arkę, Wisłę Płock i Radomiak. Gdzie tu 3 wygrane?

Odpowiedz
To nie neguję że pisałem, dlatego głowa popiołem. Smile Nie spodziewałem się, że ktoś dojedzie do 56 poza nami . Ale że 56 da mistrza, też było, dzień wcześniej. Smile

Odpowiedz
Głos rozsądku w Waszych rozterkach:

MISTRZ, MISTRZ KOLEJORZ!!!!!

Smile Smile Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 16 gości